~ FolLoW mE ~

~ SWeet Fren IS nEvEr End ~

Saturday, December 25, 2010

~ unTuK KAli iNI ~

nothing 2 say tapi there have something 2 write....hurm...feel something different bila tengok dia camtu...rasa hilang sesuatu..tapi ntah apa..sukar untuk paham dia...the only 1 dat i know is " dia slalu mo menang n dia cepat sangat mara.." tapi sume tu buat aq lebih sayang dia n cuba tok paham dia...tapi beberapa ketika nie dia bertukar jadi someone else...suka buat kerja sendiri n tak banyak cakap..aq risau sal tu...dia always say..." tak da papa..org ok.."...ok 4 dat words..i try 2 trust it...tapi tap tak ble..aq perasan pada perubahan itu....awak..ble ka untuk kali nie jak..please letak sedikit kepercayaan pada org...walau mungkin hanya 1% itu sudah lebih dari cukup...aq slalu ada tok ko..bila masa ko rasa ko perlu bahu untuk bersandar aq akan cuba tok pinjamkan bahu nie tok ko...dan bila masa ko perlu some1 untuk mendengar..aku sentiasa ble dengar apa juak pown...untuk kali ni try 2 trust me...dari detik itu 121210...org da tetapkan dalam haty yang apa juak pown org akan kongsi ngan ko..jadi org mo ko pown berikan kepercayaan yang sama pada org....org sayang sangat2 ngan ko....jangan buat org risau sal keadaan ko k....


untuk kali ini..please put ur trust on me....


p/s : org sentiasa sayang ngan syunk.....

Friday, December 24, 2010

~ nOtHInG tO sAy ~

HuRm JuSt bLuRRRRR....Dun knoW wAT 2 SAy....FEel EmpTy...

Saturday, November 27, 2010

~ dAt WoRd ~

di dalam dunia nie

ada org jahat
ada org baik

ada yang miskin dan kaya

ada yang normal dan gila

alangkah indahnya jika ada 
seseorang yang boleh

membuatkan kita lupa 
akan perkara tersebut

hanya dengan melihat wajahnya

dan sesungguhnya 
aku telah menemui
seseorang itu

i luv u forever

Wednesday, November 24, 2010

~ AgAiN ~

mornink sume nya hehehe warga blog huhuhu..ary nie skali lagi aq ada interview hoho..( eh bukan skali tapi bekali2 uda nie heheheh ) ndak tau la dapat ka ndak nie..apa pown wish me luck ah....tq 4 my pwen afizah adanih coz sudi temankan aku g interview n round2 kk...ngehhhh hope we will enjoy diz day heheheheh......


diz is my pwen heheheh....
tq coz temankan aku hehehhe.....

Monday, November 22, 2010

~ KAMi dAhulU kAlA ~

setiap manusia dalam dunia nie kan punya masa lalu heheh..tak kesah la yang manis mahu pown yang pahit malah yang terpahit juak hehhe..sume tu mengajar kita untuk jadi lebih matang kan3x....sapa sukunk sapat angkat telinga hahahah...ndak pown angkat jari kaki heheheheh.......kalo sekarang kita jadi dewasa past dulunya kita bermula dengan kanak2 kan ehheh..gtu jugak la sebalik nya..macam2 crita dulu kala nie heheh..apa pown past yang mencuit hati hehehehhe....

betapa la sumil n daif nya kami suatu ketika dulu hehehe...sume pown macam budak2..tp kini sume pose2 maut da kalo take pic hehehhe...sesungguhnya 3 tahun berada d politeknik cukup mendewasakan kami semua...
wahhh setimentel lak eheheheh.....ok2 amik mud masing2..tapi jangan sesekali amik mud mo nangis hehehehe

dulu2 kan kami sume tak pandai pown mo guna menatang nie...
menatang yang tiga kaki n satu mata tu heheheh....saja jer kami take pic
kunuk2 la terror guna
maka kejadiannya apa pown kami tak nampak heheheh...
sshhhh....diam2 tau jan kasi tau lect hehehe....
still remember lagi penah skali tu masa sem 2 kami tetiba diberi ujian tok guna menatang nie secara mengejut..kami pown apa lagi sume menggelabah hahaha..ada yang bunyi macam burung,ular n sume la bunyi d buat ahhaha....sume tu di sebabkan oleh rasa takot yang tak terhingga..( ok lebih2 dah nie hahaha)
mo tau ada yang sampai teropong tapi tak nampak apa2 ahhahaha...
trus bagi ukuran jak ahhaha

 ok yang nie bukan pic mengenai cerita yang baru sembentar tadi aq critakan ehhehe...
pic mengenai cerita tadik tu tak der dalam simpanan hehehe..so letak jak la pic nie heheh...
chiko ngan berusaha melakar apa2 yang ada kat depan nun heheh,,,
dan amin juak yang paling mantap...
terror ka?
wat ever janji amik pic hehehe....
me n ila sumil2 kami dua hahah.....

 tapi sume kena potong marah coz gelembung udara mang out..adeiss punya sandik kan kami di perlakukan huhuh.....buat2 ok la kunuk kami nie maka teda papa di nampak ahahha...tu la pengalaman menggunakan menatang 3 kaki nie buat pertama kali nya........sekarang nie kalo suruh guna dah boleh la kami guna heheh..coz ada jugak yang dah jadikan menatang nie bestpwen drg heheh....ok cuba perhatikan org dalam pic nie...sume sumil2 blaka ehhehe..pose pown tak la maut sangat hehehe...

tapi bila masuk musik cinta hehehe..masuk musim2 last d poli hah nie la kami kini hehehe
skrg nie la pic2 drg ehhehe
yang kat atas pakai tudung hitam tu nama dia ila n pic kat cni nie dia yang kedua dari kiri....

nie tak lain n tak bukan tentunya yang empunya blog nie hehehe...
pic kat atas nun sana aku yang pakai tudung putih..
ok yang ini hero dalam pic atas tu...memang beza tol kan..
heheh sow cepat buat keputusan mana lagi macho?yang pic dulu atau skrg hehehe...

kalo nak ingat2 balik memang lucu bila tengok sume pic nie ehhehe...mula2 sume muka suci ehheh..tapi bila dah terlalu lama berkumpul ada jugak yang masih muka suci tapi sok2 suci ahhahaha....

ok pic dahulu lagi....
 we are the gurl..powerpuff gurl hehehheh.....nasimah,joanne,me,muna n yaya hehehehh....nie tyme mo masuk bengkel kayu nie hehehe....
 hahhaha bidak nya pose adeisss..yang penting teda la kini kalo teda yang dulu ehhehe...

 wonder gurl hahahahah..sebelum en kami datang kami pown menyempatkan diri lagi amik pic heheheh...muka sume masih fresh2 ahahahahah...windu nye.....
skrg nie kalo teok wajah c syud@kakak memang beza makinn lawa gtu loh...besa la org dah di ikat nie ehhehe...
joanne pown sama kalo ingat lagi pic kat post sebelum nie joanne makin matang n ayu gtu hehehe....
tapi
kalo kami yang lain2 nie hahaha sama jak..macam budak2 adeisss...
maka nya ble uda jadi mamak budak ahhahahah...
jangan mara ya joke jer tu tau...
 yaiii johny n me hehhehehe....sapa sumil?
 nie d amik tyme kami ada perjumpaan tok kokum heheh..
dulu2 kami paling la malaz mo turun kokum nie ahhahah....kawad la itu la ini la heheheheh....
rasa2 nya mukak2 kami nie ada ka yang ble jadi pengganti pemain hebat squasy tu?hehhe
kompom ndak da ahhaha..main sume ke arah lain hahaha....
dalam pic nie ada lah yang jadi ahli kelab squasy hhahaha...
yang nie paling best hehehe kami men simen ahhahahha.....
yaya, me, johari kalo tak silap , n azhar......

 yang nie ahli kumpulan aku heheheh...nie tembok nie kami la yang buat hahaha....
kukuh ka nie ya?bah cuba la tendang aahahh..
sapa dare?

 hahahhaha pic abang fitri...masih ndak padai agi pose maut jadi gni la kejadiaan nya hahhahahah....pose maut n daring hahahahha...
perhatikan yaya mo masuk prem tapi ndak jadi ehhehe..
sipi2 jer

johny, syuhadah n azhar....
muka2 sumil sume nie
 drg again...
 yeyey kami main simen lagi ehhehehhe....
azhar, johari,chen,yaya,eiydah n joanne hehhehheh
nampak ka pic untuk adunan mesin tu? ha tu ada crita d sebalik nya ahhahahaha.....
hanya budak2 yang ada kat cnie jer tau apa kejadiannya ahha
diam2 ya bagi yang mengetahui hehhe...

basuh la tangan anda sebelum makan ahhahahaha...
tapi yaya bukan mo makan tapi baru abis main simen ehhehehe...

ni la eksperimen yang kami wat hehehehe...
lupa uda apa nie
hahaha

peace tapi joanne bukan mo peace tapi mo kasih nampak dia menggaul simen tu...
 nie sume pic dulu2 kala la..cerita masa lalu hehehehhe.....macam aku cakap kan sume manusia mempunyai masa lalu yang tersendiri n nie la cerita di sebalik masa lalu kami d politeknik kk dulu hehehhhe.....banyak pic dulu2 kami sume sumil2 blaka..tapi kalo mo kasih masuk sume dalam nie mati la jugak org yang baca kan ehehhehe......

skali lagi pic2 nie sume kenangan kami sume jadi kalo ada yang terasa maaf kan si penulis nie ya hehehhe.....bukan sengaja mo menyinggung perasaan tapi saja mo mengenang masa lalu hehehehhe....kepada kawan dub intake julai 2007 enjoy my blog hehehehhe......walau pown tajuk n isi post nie macam ada yang ndak masuk heheheh tapi enjoy jak k....

~ si AnAK LAut ~

hari nie kami sefamily pergi ke Pakalangan ISland di Semporna hehehhe....mula2 memang tak rancang mo p coz ada event yang perlu d hadiri d kunak nie...nak tau event apa?heheh my luvely kawan merangkap kakak kahwin hary nie..huwaaa soweyyy tak datang..insyaallah sandingnya nant lia p ok hehhe.....


hurm tempat tu tak da la cantik sangat cuma apa yang menariknya lautan nya bersihhh....!!! wahhh semangat kami mo tambling sampai tegulink2 mandi heheh...( kenen la hahaha padahal aku bukan pandai pown berenang...hahah siap tdo lagi aku tyme drg mandi..)


nie pic2 before sampai sana hehehhe....kami begayak sume amik2 pic dalam keta heheheh....



 diz is my adik yang bongcu ehhehe....baby@pepeng@beng n sume la ble juak nie namanya banyak hahahha....


 kami berdua hehehhe...tayangggg kak lia hehehe


eh anak sapa la sumil nie ah heheheh...

uikk pempeng...muka2 fresh lagi nie tau ahhahaha

kata adik ku " napa bah kak lia ni suka tol peace2 bila bergambar " hahahhahaha

my adik nie blaja cara mo peace yang baik hehhhe


sepanjang perjalanan nie aku ndak tdo hahaha....pecah rekod kan selalu nya nek keta jak kompom tdo hahahah....ntah mata apa la nie hahah....tapi ary nie " saya berjaya heheh"...siok tengok pemandangan tyme hujan2 nie..sejokk jak mata memandang..

sampai di semporna kami siap wrong way lagi ahhaha..my mum yang tunjuk jalan nie asyik jer crita sampaikan simpang mo masuk p pakalangan pown dia termis hahahha.....wauuuu..luasnya lautan...siokk...

pulau kat depan nie nama dia pulau 3...
diz is my nenek belah mum ehheheheh.....

uisehh pandangan my untie tu bah menakotkan hehehhhe


pic kat atas nie adalah tyme kami mula2 sampai sana..sume penat trus cari tempat tok duduk..tapi palink siok la kat dapur..wahhhh kuat angin woo...hehehe...sejok jak suasana
next pic nie tyme kami merajin kan diri mencari karang-karangan..hahah aku pown ikot juak menyibukkan diri nie ahhahahah.....siap pakai kasut boot lagi ahahahha....best nya la main air heheheh....

 nie la kawan aku p cari karangan nun jauh sana dari rumah ehheheh.....hehehheh..ni budak nama dia inang heheh


 me wif my kuzie iman
ma again wif hisyam 
 ha yang nie adik dua budak kat atas nie heheheh..the only gurl yang drg ada heheheh...
myza
 wah suka nya diorang nie kan..bukan mo p cari karangan nie tapi saja mo menjejakkan kaki d dasar tu ehehhe
 kehappyan budak2 yang baru pertama kali dapat turun ahhaha


 ok diz my adik dadek
 pic nie adalah pic para uncle2 ku yang sibuk juak mencari karangan n ada juak yang mancing turun hehehe.....tak ingat balik da drg nie
 mana la ketam nie..dari tadik aku cary hehehe...my adik abang...
 my kazen yang paling slim dalam dunia hahahahha...mamat
 wah layan blues nampak ahhahahah...bahagianya kalo dapat teok matahari terbenam
 hahah geli2 nie tapak sulaiman ehhehe..napa tapak sulaiman?aku pown ndak tau ehhehe...


 adik2 ku n anak2 bua ku hehehe...tuak da aku yaiii
 ketammmm...da mati dah tu yang brani sangat tu hahahah


taraaa...nie la hasil yang dapat kami kumpul kan ahahaha...siok take pic gnie

 bintang laut hahahaha...tapi tiada kerdipan la hahaha


 santek kan...


 cehh mo juak menyibuk nie..sama besar betis dia sama tu tapak sulaiman...


 nie mo tau ka apa?nama dia taripang...org bajau sebut la kalo aku aku bagi nama....ulat laut hahahahahah


 nie la aktiviti si anak laut..kebaruan bah nie hahahahha


 yehaaaaa....kami happy dapat main perahu hahha...paling happy yang nakhoda nya...
mo tau yang mana?
tu yang paling depan..da yellow boy hahahahah...


sekali ndak dalam da ahhahah....
ni la kejadiannya bila ndak padai mendayung sume nya...
bek p tolak tu perahu hahah..,

tulun2...ada pirana weiiii....
ok yang mo menolong tu cuba perhatikan...
tangan dia lagi kecil dari dayung hahahahha

 meyak kam?hahahhaha antam jak bah..ispiking kita hahaha


 kebingungan sume nie menunggu giliran mo menaiki perahu ke pulau 3 ahahha


kami pulang....

 baju putih : jauh lagi nie kita mo dayung..sanggup ka?
baju kelabu : aku ok jak bah cuba tanya yang d depan nie takot ndak sanggup mendayung..teok la saiz tangan nya...
baju putih gurl : aku setuju jak p mana pown ok....


 lapar bah tunggu tu karangan masak..bagus mammam kasut kan...apa rasa nya nie ah?oren ka air sirap?hahahah


ok pastu kami apa lagi makan la karangan yang di cari2 tadik eheheh..macam ndak penah makan nie ahahha..berebut2 sume mencari pin hahahahah..napa pin?sendiri mo ingat la hahahaha....
abis jak  makan sume telentang uda mencari PORT tok tido..hahahah...aku tetido sampai la petang hahaha..drg mandi pown aku ndak teok hehehehehe....tak dapat take pic drg mandi..ndak pa la next tyme la ya heheh...

ok da last pic adalah pic kami mo pulang ehheheh....

suasana yang mendamaikan d petang hary ehhhe...air dah naik da..mula2 kami datang kering jak tapi nie da sampai ke daratan ehehhe...


enjoy la our hary minggu hehehe...