~ FolLoW mE ~

~ SWeet Fren IS nEvEr End ~

Wednesday, March 31, 2010

" salah ka aq jd dri ku sndri?"


knpa ada sja yang tak sng dgn kta even kt da wat yang tebek tok drg?feel sad tau..yala kan manusia dalam dunia nie banyak karenah..kdg kita jumpa yang.."wah sow sweet"..teok jak muka dia kte feel apy..kdg pula kta jumpa yang sgt2 membosankan..hehhe..apa tak nya asyik ckap n ckp tnpa hnti..nek bengkak tlga kan...n kdg kala jga kta jmpa org yang hanya perlu kta bila dlm situasi genting..fhm tak??hmm manusia kan tapi feel sad juak bla org tu kta dah anggap rapat ngan kta kan..myb skali 2 tu kta still ble tma but law da alwaz gtu sapa pun mst think negatif kan..

ariey nie feel len tyme kelas..apa tak nya kawan sndri wat muka bengang...hmm konfius ngan drg tau..but sapa la kta nak tentukan apa yang drg can do n cannot do...

just ble see n wait..but smpai bila kta nak bio drg sakiti kt kan?
hmm dun know wat to say lol...
apapun dlm hidup ni kt kena banyak sabar n trima seikhlasnya 
apapun yang dah d tentukan tok kita..
but remember jdlah diri sendiri walau mgkin tak semua org can accept ourself kan..
but itu lebih better than kita try jd diri org lain...
so try 2 understand how the other people act..
mang susa but if we can do it itu sesuatu yang ble dibanggakan..

wat ever pun aku harap sahabat aq tu ble fahami aku wlu tak bnyak but ckp la skadr dia try fhm aku..
its not about penghargaan atau balasan atas apa yang kt wat
but its about a relationship..
ikatan itu ckp bermakna so kta hargailah slagi kta mampu..
a lot of luv from me..

LieYa_AlIeyA^IDlia

No comments: