~ FolLoW mE ~

~ SWeet Fren IS nEvEr End ~

Monday, April 18, 2011

~ 18 tAhun KE Atas SahAjA !!! ~

ok first nak ingatkan pada korang semua....YA ANDA YANG SEDANG MERENUNG SKRIN INI...tok sah nak kelip2 mata memang andalah yang saya maksudkan....entry ini berbaur "private" cket so sila pastikan yang mak bapak korang tak nampak apa yang korang lakukan..ok?..DONE!!!


silalah sorok bawah katil bersama-sama dengan laptop korang..hahahha ok jangan percaya semua tu...saja jak....ekceli entry ni tak der la " private " macam aku kata hahaha....aku saja bagi tajuk ganazz macam tu biar korang bertolak-tolak sambil bertumbuk-tumbuk untuk membaca entry aku yang tak seberapa ini....aku just nak bagitau kat korang yang aku berjaya menukarkan diri menjadi sailormoon!!!!!!ehhh salah....aku berjaya menukarkan template untuk blog aku......


see...see...comel kan blog aku?sambil senyum-senyum gaban...hahah walau pun nampak macam serabut tapi seyes nak kata yang aku LOIIIKEEE usaha aku nie...setidaknya aku berjaya juak menyemakkan blog aku nie n pandangan korang.....


seharian aku duk depan laptop tau..macam nak patah pinggang nie....ubah sana,,ubah sini,,semua tak kena...berpinar-pinar dah pandangan mata nie sebab terlalu banyak tengok warna..fuhhh...


apa pun mari berikan tepukan gemuruh untuk diri sendiri.....


im done!!! bye

No comments: