~ FolLoW mE ~

~ SWeet Fren IS nEvEr End ~

Thursday, April 21, 2011

~ AKU TERPIKAT !!! ~

assalamualaikum...
mari kita sajikan mata kita dengan aneka makanan yang sememangnya tampak lazat dan lemak berkrim..
sila lap air liur korang yang dah terjatuh kat lantai...
kerana ini bukanlah sajian makanan hotel yang korang rasa macam nak bedal sampai esok lusa tapi
ini adalah gambar-gambar mengenai bangunan-bangunan yang sangatlah kreatif binaannya....

( meh terjah sampai terbatuk tanpa henti..)

The Burj al-Arab hotel in Dubai

Hydropolis, the world's first underwater hotel

The Burj Dubai

The Al Burj

The Trump International Hotel & Tower

dubai1 Nampak bumi ni bulat Dari Burj, Dubai
pemandangan dari atas burj dubai

wah memang sentap la kalau dapat tengok gambar-gambar nie..menarik sungguh..entah idea apa la yang ada dalam kepala otak arkitek diorang tu erk...gila engkau..teringin aku nak p DUBAI tau....

maklumat lain korang boleh baca kat site-site nie..


n banyak la lagi..rajin-rajinkan la diri anda mengoogle yer...hehehehh....dapat tau banyak maklumat nanti share dengan aku hehehhe....bye..

No comments: