~ FolLoW mE ~

~ SWeet Fren IS nEvEr End ~

Saturday, April 23, 2011

~ BEN ASHAARI CARI BLOG LAH ! ~

assalamualaikum...

BEN ASHAARI wat segmen baru arr...
jom join !!!!!
cepat selagi stok masih ada hehehe !

Santai Bersama BEN ASHAARI

wahhh nie kira first time aku join segmen abang Ben ni tau...
mari kita ramai-ramai terjah segmen ini sampai penat 

siapa yang mempengaruhi aku wat blog ni??hurm diri aku sendiri arr..tak der sapa-sapa yang saja nak pengaruh otak dan fikiran aku nie eheheh..ekceli aku buat blog nie pada mulanya hanya untuk suka-suka..yer la kat blog kita boleh tulis apa jer...lantaklah kan blog kita heheh...dan aku memang suka menulis dan sebab tu juga lah aku buat blog nie..boleh dapat ramai kawan yang sama minatkan....

sumber inspirasi aku pula ofcoz lah my beloved family...walaupun diorang tak tahu pun pasal blog-blog nie tapi dorang la yang banyak bagi idea heheh...selain tu ada juga sorang kawan dan aku kenal dia melalui fb jer...mula dari blog dialah aku mula minat nak berblog

p/s : ok kepada sapa-sapa yang rasa2 nak join segmen nie meh la KLIK SINI....terjah jangan tak terjah..bye

22 comments:

~C-K-K~ said...

Blogwalking kat sini... dtg dri blog ben ashaari... selamat berblogging... salam perkenalan..^^

http://jomkongsistory.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

~C-K-K~ said...

Blogwalking kat sini... dtg dri blog ben ashaari... selamat berblogging... salam perkenalan..^^

http://jomkongsistory.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

solo molo said...

singgah dari segmen Abg Ben...
selamat berblogging !!!~


http://solomolo.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

lieya_idlia2307 said...

@c-k-k & @solo molo....tq sudi blogwalking d blog aku..salam perkenalan tok korang dua....hope kita akan kongsi lebih banyak ilmu lagi

~C-K-K~ said...

sama2..^^

Shaherah said...

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan..

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

::Mastura Zakaria:: said...

singgah gegar2 kat sini... enjoy blogging=)

zacky ~786~ said...

sggh dari BA :~)

AliaJustea said...

salam singgah dari alia.. keep it up.. terus kan gegar dunia blog !

nadiemsharmz said...

salam.....golek2 dr segmen pokcik beng....

hepi bloging!!!!

Pembawa_Wacana said...

PW tinggalkan jejak di sini...:)

Azariah Kamis said...

dtg dri segmen abg ben..

salam ukhuwah dari aza...

:)

mas saari said...

salam singgah n follow sini!

Mas datang nak intai2 siapakah sumber inspirasi anda dalam berblog..

anismelon said...

singgah sini dari segmen abg ben..salam perkenalan..:)

Wafiy Suzly said...

dari blog BA. singgah balikblog saya ok? :D

kalau nak follow pun boleh, terserah pada tuan badan, hehe

http://wafiysuzly.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog.html

lieya_idlia2307 said...

wahhh tq erk sume sebab sudi datang blog saya...happy dapat ramai kawan baru..hope lepas nie kita akn kongsi lebih banyak ilmu dalam dunia blogging...sory tak dapat reply satu2 tapi dah follow sume dah...enjoy ur blogging

osHin said...

singgah dari blog ben :)

lieya_idlia2307 said...

tq oshin...enjoy ur blogwalking.....

amny said...

salam kenal dr blog bro benn..

amni folo sinii..^^

mai la ke blog amnii.

http://limelog.blogspot.com/

lieya_idlia2307 said...

salam kenal juga amni..tq sudi terjah...

Lulu caldina said...

Lulu datang up trafik blog ni..lawa blog..*wink

lieya_idlia2307 said...

tq lulu sebab sudi datang blog saya heheh..lawa ker?tq..blog lulu pun menarik..banyak info yang sempat saya baca...tapi tak sempat nak komen tadik ehheh