~ FolLoW mE ~

~ SWeet Fren IS nEvEr End ~

Sunday, April 24, 2011

~ NANGIS-NANGIS TERUS TETIDO ~

assalamualaikum....

sob..sob..sambil tarik-tarik hingus.....
Go to fullsize image
*saya rindu awak...*

sesampai jer kat umah semalam...zupppp terus masuk bilik..walaupun niat hati nie nak tengok akademi fantasia tapi aku terus batalkan niat tu masak-masak....tak mo tengok...sambil hantak-hantak kaki...ekceli semalam aku rindu sangat kat budak TL tu...sampai nangis-nangis dalam bilik..hingus meleleh-leleh sampai kat lantai...huwaaa sedih....

sebab apa sedih??sebab sedih la tak kan sebab happy.....tak sedar...entah bila anak mata aku ni terlelap....tak bagitaupun dia nak tido...setelah aku berhempas pulas menahan esak tangis disebalik 
" bantal peluk pooh " aku akhirnya aku tertido juak dengan ditemani kesan-kesan air mata.....

* nie la peneman setia aku...sob2x...tq erk mR.PooH *

k tak mo crita lagi...just want 2 say " saya rindu awak "

2 comments:

Fyza Dyanie said...

keNapa ko gink?sobbb sobbb..mNa suda bantal mickey aku..ilanggg sudddaa~~

lieya_idlia2307 said...

teda gink..rindu crazy2 aku sama budak TL tu...huwaaa sob2x...bantal mickey mana gink?hahahhaha