~ FolLoW mE ~

~ SWeet Fren IS nEvEr End ~

Saturday, April 9, 2011

~ pEngAtin oH pENgAntin ~

wahh best semacam jer tajuk entry aku hari nie..selepas berhempas pulas sambil berguling kat atas tilam akhirnya dapat juga cari tajuk entry heheh..ok auta semua nya tu...saja naj bagi korang rasa gahh dengan entry aku ahahahha....


ok kat cnie aku bukan la naj crita pasal pengantin sebelah rumah aku..dan bukan juga nak crita pasal pengantin yang bakal berkahwin hari ini..itu semua tak der kena mengena dengan yang hidup mahupun yang mati....ok aku da melalut terlalu jauh...toinkk3...


nie nak crita la kat korang mengenai satu majala nie...aku baru jer terjah kejap tadik...best bila baca tau..banyak info yang kita ble dapat..ha bagi yang rasa-rasanya nak plan ke hape ke about wedding korang boleh la terjah kat SINI....seyess memang banyak info...


mari kita sama-sama ringankan tulang tengkuk untuk melihat gambar2 ini....


ha nie pelamin ala2 kanopi heheh....mantopppp...

grand giler engkau....

sape2 nak mandi2 cahaya boleh la kowt amik yang nie heheh..

klasik moden....

yang nie sweet jer aku rasa...gabungan pink n putih

ada tak yang nak naik keta kuda tyme kawen?jom try yang nie...

banyak lagi la tentang perkahwinan yang ble korang baca...rambang mata juga tengok..yer la sume cantik2...kat cnie juga siap ajar lagi tau macam mana nak dekorasi majlis korang...tak caye ??? meh kita bakoo!!!..link nie...eheheh bukan ok tu ayat cik epal kebabomm saja ikot2 ayat power dia heheh...jangan marah yer cik epal...meh-meh cuba LINK ni..

korang p la terjah ok..malas la nak crita banyak-banyak nanti korang malas pula nak buka link tu hehehe....
tapi seyes wa cakap sama lu mang banyak benda kita boleh dapat tau...so kepada sesiapa di luar sana yang dok buzy wat persiapan perkahwinan rajin-rajinkan la diri skodeng LINK nie ok....

p/s : budak bulat macam apple bila kita nak deal buka perniagaan andaman nie ehehhe....tq sudi baca

No comments: