~ FolLoW mE ~

~ SWeet Fren IS nEvEr End ~

Sunday, May 29, 2011

~ FIRST TIME JEJAK KAKI ~

assalamualaikum..

hari nie hari ahad erk???
esok dah isnin tapi budak2 skul tengah cuti lagi kan...
best lah dorang if dapat jenjalan kan..
cehhh ternyata saya sudah lari2 anak dari tajuk tersebut....
ok lah tu just intro yang aku saja buat untuk mendapatkan idea lain heheheh...

kelmarin ada anak bua aku yang cukur jambul...
kat lahad datu sabah...
korang tau ker mana tempat tu???kalau tak tau ha apa lagi pegi la menggooglekan diri..
jangan nak jadi pemalas ok....
then nak dijadikan crita habis jer kami sekeluarga bertandang ke majlis tu my mum bawa g SERVEY LAHAD DATU...korang tau siyes nak kata memang servey nie sangatlah besar..kalah servey kat Tawau mahupun kat Kota Kinabalu...
sakit tumit kaki aku berjalan dari hujung ke hujung....makhluk2 jangan tanya la memang beriban dok dalam tu...ni kali pertama aku menjejakkan kaki kat servey lahad datu nie...
sebelum nie aku just terjah servey yang kat Tawau jer takpun KK...

kalau korang tengok yang kat lahad datu nie siyes korang mesti akan kata yang kat lahad datu nie lagi besar dari kk dan tawau...fuh...
barang2 dia pun sume mahal2..adeiii
memang banyak baju cantek2 kat dalam tu tapi bila tengok harga rasa macam nak pitam kejap...
lagi bek tengok baju kat on9 shopping murah n berkualiti lagi..
so kepada sapa2 yang belum jejakkan kaki kat servey lahad datu tu,,korang rajin2kan lah kaki tu dok terjah yer...nant crita pula dengan aku pengalaman korang hekhekhekhk...

p/s : jangan crita pasal sakit kaki sudah ler sebab yang tu aku memang dah tau n aku dah alami dah heheh..

No comments: