~ FolLoW mE ~

~ SWeet Fren IS nEvEr End ~

Thursday, May 26, 2011

~ JOM JOIN BLOGLIST LEYZA AFIEYNA ~

assalamualaikum sume..

meh kita join bloglist..
meh2 cepat kita sama2 dok terjah belog comeii nie...
ekekek...buka jer blog nampak follower dah bertambah dah eheheh..
hargai sesangat..tq erk korang sebab sudi follow blog aku yang merapuh bagai nie ya
ok meh,,kita sama2 join bloglist nie....
aku nak join dulu yer korang....



tyme aku tengok blog aku tadik  budak comeii nie ada tinggal jejak kat shoutbox aku
so aku pun singgah lah belog dia..kot2 ler aku tertarik kan heheh..
then bila buka jer belog dia terus anak mata aku nie lekat dekat post dia yang
menarik aku rasa so aku pun cadang nak join heheh..selain kita boleh berkongsi lebih banyak info kita juak ble dapat ramai kawan kan bila kita slalu join contest atau pun bloglist macam nie...
makin berkembang pesatlah ilmu kita dalam dunia berblog nie...

korang pun kalo nak join bloglist nie korang kelik jer kat link bawah header dak comeii tu ..
kat sana dia ada terangkan cara nak join..
senang jer ok...

ok empunya blog tu minta aku buat entry mengenai kritikan mahupun kutukan ke atas blog beliau
ok2 jangan nak melebih ya rakan2...
bagi akulah blog dia nie best...comeii jer aku rasa bila aku masuk blog dia tadik...
terasa diri ini comeii yang teramat...
dah tu blog dia tak beratpun..tak macam sesetengah blog tu rasa macam nak bosan jer tunggu dia loading..
then trus tekan X hehhe sapa suruh kan berat nak mampus...
eh2 saya terlebih lagi....
( blog aku berat tak???? )

dak comeii nie minat pink kot ehehe sebab aku tengok semua pink..
so kepada sesapa kat luar sana yang juga minat dengan caler nie boleh la bagi senaman kat anak mata korang tu...buat anak mata korang tu rambang sikit ahahahhaha...
tapi seyess comeii....
tak rugi korang terjah tau...
disamping korang blogwalking kat blog dia korang masih boleh promote blog korang kat part yang dia sediakan
percuma lagi tau untuk tempoh 24jam...
so meh jangan kasih lama....

ha tengok tu yang aku box kan tu ala box caler kuning tu heheheh.......
korang boleh letak iklan korang ke hape ke kat situ free untuk 24 jam ok...
berbaloi la kan....

apapun blog nie memang best,ringan dah tu lagu dia wat aku rasa macam nak
nangis sambil hantak kaki tanda aku sedeh gila eheheh....
korang pegi lah terjah blog dia yer....boleh join bloglist dia skali...
kalo ada yang terlepas pandang link kat atas tu dan terasa jari tu da malas tahap babun nak scroll up lagi..
meh aku bagi kat korang lagi link tu yer...
korang jangan tak kelik tau rugi nanti...


p/s : meh kita meriahkan dunia blogging...sama2 la kita maju untuk negara eheheh

2 comments:

ieyza afieyna said...

hehe.. wah. pnjg nye entry. huhu..
ala jgn la pgil ieyza budak comei. tak comei pun..
hee.. thanx je join ;)

lieya_idlia2307 said...

heheh panjang sangat ke ieyza?hahhha eh sume org comeii arr...tak der yang tak comeii ok...ok ur wlcome...nant ada contest ke apa ker t org join lagi yer