~ FolLoW mE ~

~ SWeet Fren IS nEvEr End ~

Thursday, May 26, 2011

~ JOM JOIN CONTEST ~

assalamualaikum sume..
baru sebentar tadi aku dok terjah satu blog comeii nie...
dia tinggal jejak kat chat box heheh....bila da terjah tadi terbaca la satu contest dia nie..
i think contest tu menarik...
ow ya nie first contest yang dia buat so mari la kita sama2 sapot usaha dia nie erkkk...
korang kalo nak join korang boleh kelik2 comeii kat SINI
blog dia tak berat pown..meh la kita terjah yer...
okeyy kat bawah nie aku nak merapu bagai jap erk..korang kalo sudi baca ler...
nie aku nal join contest pertama budak tomeii tu heheh...

.............................................................................................................



" MAAFKAN AKU KERANA MENCINTAIMU "


disaat hatiku sudah mulai mengenal erti cinta padamu,
aku semakin yakin yang dirimu adalah untuk ku,,
kadang aku terleka saat aku sudah terbiasa mengigati mu...
diruang mata hanya ada dirimu...
sesaat tak bertemu aku seakan hilang arah...
senyuman seakan hilang seketika...

maafkan aku kerana mencintaimu..
walaupun banyak rintangan yang terpaksa kita lalui
aku gagahi hati ini untuk terus bersama mu...
maafkan aku kerana mencintaimu...
saat aku mencintaimu,,engkau terlalu banyak terluka
hatiku dan hatimu sama terluka dan terguris...
sekali lagi
maafkan aku kerana mencintaimu..
cinta ku untukmu membawa sejuta luka di hatimu..
walau janji sering kita lafazkan..
antara kau dan aku tiada siapa dapat pisahkan
namun
jauh disudut hati kita,,kita tahu akan hakikat sebenar hubungan kita...


andai aku bisa mengundurkan masa ingin sekali
aku hentikan putaran waktu
ingin sekali aku padamkan segala kenangan yang tercipta antara kita..
andai saja kenangan itu tak tercipta mungkin kau dan aku masih bisa hidup bahagia tanpa terluka..
mungkin tak kan terlalu banyak yang terguris rasa dan tersentuh hati..


YA ALLAH..
kuatkanlah hati ku untuk menghadapi dugaan MU ini...
andai menyintainya itu satu kesalahan dalam hidupku
ENGKAU berikanlah aku kekuatan untuk menolok cintanya jauh dari hidupku
berikan aku sejuta kemanisan dalam setiap keputusan ku 
YA ALLAH 


maafkan aku kerana mencintaimu...
cinta ku mungkin tidak sehebat cinta yang pernah kau temui
dan 
mungkin juga tidak seutuh cinta yang pernah kau miliki
namun jauh disudut hati ini
cinta yang pernah aku berikan adalah cinta yang ikhlas
terluah dari hati yang paling dalam...
namun andai cintaku itu memberimu sejuta kesakitan
izinkan aku mengudurkan diri dari hidupmu..
biarkan DIA yang menentukan jalan hidup kita..


maafkan aku kerana mencintaimu..
lantaran restu tidak kita temui
lantaran hidup kita seakan jauh dari realiti sebenar..
lantaran masa yang seakan menyemburui hubungan kita
aku redhakan perginya kau dari hatiku
begitu juga dirimu..aku mohon agar kau juga bisa redhakan pemergianku..
langkah kaki ku ini bukan bermakna aku lupa padamu
tapi biarlah masa yang menentukan segalanya...
biarkan kita punya waktu untuk terus berfikir...


maafkan aku kerana mencintaimu
sayang....
dan maafkan aku kerana terpaksa pergi meninggalkanmu
walau setelah janji demi janji aku lafazkan...
bukan niat hati ini untuk melukakan dirimu..
jauh sekali untuk menolak semua janji-janji yang terlafaz..
tapi 
ini yang terbaik untuk kau dan aku..
dan juga terbaik untuk semua yang ada disisi kita...
andai suatu masa nanti cinta ku ini sememangnya adalah untuk mu
aku pasti akan ada disitu
dihadapanmu dengan membawa seribu senyuman ke dalam hidupmu..
moga ALLAH redha...


maafkan aku kerana mencintaimu sayang...


azlieya4ever
.............................................................................................................


ok done eheheh...skrang aku nak tag kawan2 aku yang aku rasa memang patut join contest nie...
meh kita lihat siapa yang kena...


1. ~ mR.ZAcKY ~
2. ~ miSs FYzA ~


ok yang lain pun kalo nak join meh la sume kelik kat sini...
kita sama2 meriahkan contest kawan kita nie erk...


gud luck


p/s : segala yang aku coretkan adalah yang lahir dari hati yang terluka ini...YA ALLAH tabahkan hati ku




2 comments:

cik Atiera said...

assalamualaikum :)
thanx ekh da join..
skurang2nya da bagi semangat and supprt at Aien..
thanx a lot :)
puisi yg hebat! :D
selamat berkenalan dari cik Atiera :)

lieya_idlia2307 said...

waalaikumsalam...ur welcome..hehhe best tu contest atiera sebab tu nak join...kita kan sama2 blogger so kena sama2 sapot kan heheh..anyway slm perkenalan juga...thanks untuk pujian tu eeh..ekceli tak tau tu puisi ka hapa hahahah...tulis jer