~ FolLoW mE ~

~ SWeet Fren IS nEvEr End ~

Wednesday, May 4, 2011

~ LOVE LETTER???? ARGGGHHHH !!!! ~

assalamualaikum...

View Image
again????oh no tak suka2...kena penampar sebijik aku kalo 
" MY TL " tau.....
korang kalo tak main2 dengan love letter macam nie tak bole ker??
ishhh tak senang duduk aku tau...
nak balas apa kat si " pengirim " surat nie ah??
**kelip2 mata tanda tak bersalah**

walaupun terketar2 tyme nak buka surat tu tapi dalam hati berbunga juga la...yer lah kot2 lah dia tulis 
something yang ble buat aku tersenyum selama setahun...pergghhhh i loikkeee..!!!
bila bukak..uikksss....kaler pink tu..sah mamat nie memang jiwang tahap gaban.....

"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
cuba jangan gelojoh...boleh?ok done!!
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
pergghhh!!!! mantap giler....bepinar mata rasa macam nak juling pun ada...
cehhhh!!!! love letter la konon...
buat aku hilang mud jer tau....
word yang kaler hijau tu yang aku tak boleh tahan sangat....rasa macam nak sorok bawa bantal...
hahahah.....meh aku story ngan korang sume cieter yang sebenarnya....

kelmarin malam tetiba mak aku ketuk pintu bilik...
ishhh dah la mata rasa macam nak tutup jer ada pulak bunyi2 ketukan yang tak comel kedengaran...
bukak jer mak aku terus hulur surat...
perghhhhh!!!!
" nah dikirimkan sudah kau surat amaran oleh ptptn (dalam versi sabah ) "
capai jer surat tu terus baca dengan terujanya aku....
isi surat tu lebih kurang macam nie...

***untuk paparan yang lebih jelas sila la kelik2 pic kat atas nie***

ok yang nie dah siap edit da ehehhe..surat dia tak der la bergemerlapan macam yang aku tepek kat atas tu eheheh....saja nak bagi korang teruja dengan warna-warni surat aku tu kehkehkeh...
cehhh nie la kan pelajar-pelajar nie...*buat muka tak bersalah sambil jeling pada ~ Cik Mz ~ *
time pinjam dulu bukan main laju...semangat tersangatlah berkobar-kobar...
duit PT lambat cket jer masyuk kat akaun dah mula nak tunjuk protes...
konon ler nak beli buku-buku tok study...
cehhhh dusta belaka!!segalanya auta !!!.
***tertunduk malu sebab terasa diri bagaikan diawang-awangan***
nie la kerja pelajar2 macam aku nie hahahahhaha.....

ha sekarang dah ptptn tu minta bayar balik duet dorang tak ker terpingah-pingah dan ada juga yang terngangah2...mana nak cari duet nie??pleasee help me???
padan muka kan....
korang ada dapat juga ker surat macam yang aku dapat nie?
kalau ya bek korang cepat2 buat rujukan dekat SINI kot2 ler nama korang tersenarai.....ha tak takut ker???

siap la korang tak dapat nak jalan2 ke korea sambil main2 salji......sob..sob.....
nangis la korang sampai terkeluar kerongkong wahahahah
***aku pun nak join korang nangis2 sambil hantak2 kaki***

p/s : meh cepat kita berlari-lari anak untuk membuat pembayaran...tapi jangan lupa mohon untuk 1%.....tak tahu?kelik-kelik LINK NIE sepantas kilat ok.....

nie gambar contoh ok....kalau tak jumpa macam nie kat link ptptn habis la hahahahah

No comments: