~ FolLoW mE ~

~ SWeet Fren IS nEvEr End ~

Monday, June 6, 2011

~ EH2..DIA TAK SOMBONG PUN ~

assalamualaikum...

nie sapa yang sombong sapa yang tak sombong nie???
cuba korang bagitau kat aku??
bio aku g tarik telinga dia ahhahahaha

takkkkk...bukan ok entry aku nie aku just nak crita sikit about some blogger yang aku jadikan pebret blogger aku...bukan sebab dorang nie TERBAIK takk ok..
cuma blogger2 nie tak pernah buat aku rasa bosan sambil hentak2 kaki tanda bosan yang teramat sangat,,tiap kali baca entry dorang...sejak mula berblogging ni aku jadikan dorang2 nie sebagai roleeee model aku ler hehehe....
dari blog dorang aku dapat semangat untuk terus berbelog heheh..
cehh dah ramai sangat dah yang buat entry macam aku nie kan hahahha..tapi tak kesah lah..lain orang lain cara penulisan kan..
so korang baca jer la ye...
ok usha kat bawah nie..aku bagitau korang sapa blogger2 itu..
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
taraaaaa!!!!
^
^
^
^
^
^
^
^
^

ha kenal tak???tak kenal???mest korang jarang blogwalking nie kan tu pasal tak tau hahaha..
ok2 Cb nie memula terjah blog dia aku dah mula tertarik sebab design2 yang dia buat..entah macam mana dia ble pandai buat kan heheh...
aku nie kalo nak ubah design belog aku..sehari pun tak siap2 lagi ahhaha...
tapi CB boleh tukar sampai 2 3 kali seminggu..tak ker hebat tu heheh


dah tu first tyme aku follow blog dia tetiba....
dia follow aku balik..eh terharu la kan..sapa tak terharu..bukan senang blogger2 pames nak follow kita..
dorang follow tu tandanya blog kita nie masih ada daya tarikan kan3...
hehehheh

bila da macam tu memang kompem aku tak pernah tak terjah belog dia...
aku mesti baca bio pun Cb just update pasal template2 yang dia design ngehhhhhh....
ha kenapa aku kata dia tak sombong???sebabnya tadik kami sempat chat kat fb..dia ok..balas komen tau...tak sombong...

cuba ler ada artis macam nie aku rasa patah jari dia kowt nak membalas komen hehehehe.....
tapi ok jugakkan sebabnya kita ble share2 ilmu.. hoho...
apa pun tq erk CB sebab aprve fb tadik..memula saja add kot2 di aprve ok la..kalo tak sabo jer la hahahaha...

ok blogger kedua yang menjadi pilihan aku adalahhhh...
^
^
^
^
^
^
^
^
^

tetttt ni lagi satu blogger yang aku rasa sempoii jer dalam berblogging...
sume entry dia best2 n tak rasa jemu nak baca..
dengan header lagi yang cute miut gtu...




bila aku baca belog yuyu nie kan aku selalu terfikir...
entry yuyu tak der la meletop kemain tapi masih ramai yang view dan tinggal komen..
hebakkkkk!!!!...
kenapa erk???
heheh bila dah setiap hari ikot perkembangan belog dia baru la tau kenapa ramai yang view..
sebabnya walaupun entry yuyu tak der la meletop kebabomm macam entry blogger lain tapii...entry yuyu nie tak membosankan bila dibaca...kekadang tersenyum sendiri baca ngehhh..
dengan cara penulisan yuyu lagi memang seyes nak kata aku loikkkeeee!!!! hehehhe...
dan mengapa aku kata yuyu tak sombong??sebabnya yuyu walaupun kat fb dia kita slalu berinteraksi dengan nya guna fanfage jer tapi yuyu mesti reply setiap post ataupun pertanyaan kita pada dia..
ngehhhh..blogger lain pun tak sombong juga cuma aku bagi yang dua nie jer sebab aku like dorang dua hehehe....


sejak aku berjinak2 kucing dalam dunia belog nie..
dua blogger nie aku slalu jadikan sebagai role model aku dalam berbelog..
sebabnya diorang sempoiiii...
tiap hari aku mesti terjah belog dorang..setiap entry aku akan baca..walaupun kekadang tu aku tak sempat nak tinggal jejak kat shout box ataupun ruangan komen...
tapi aku still akan baca entry dorang....
so korang pun p la terjah belog dorang nie...memang best..


p/s : hope belog2 nie akan terus cenggini sampai bila2..sempoiii nanti tak der la kita bosan nak baca kan hehehe....selamat berblogging ~ cIk YuyU ~ dan ~ cIk BuLAt ~

No comments: