~ FolLoW mE ~

~ SWeet Fren IS nEvEr End ~

Wednesday, August 17, 2011

~ GIVEAWAY DUIT RAYA DARI JEPUN ~

assalamualaikum sume..


wahh nak duet raya tak???mestilah nak kan.,.sapa yang tak nak duet raya aku rasa orang tu tak betol kot hehehe..ok gurau jer...frommetoyou85 ada buat giveaway heheh so meh la kita sama2 memeriahkan giveaway yang pertamanya akak nie buat...

apa yang istimewanya giveaway akak nie adalah duet raya dia merupakan duet dari jepun heheh..selain boleh ditukar dengan nilai mata wang malaysia kita ble jugak jadikan sebagai koleksi kan3...ha nant boleh lah tunjuk kan kawan2 dan saudara mara yang kita ada koleksi duet dari negara lain kan...

ok2 apapun kalo korang nak join korang klik jer banner kat atas tu..tarikh tutup giveaway nie lama lagi tu so masih sempat lah if korang nag berpusu2 untuk join..syarat dia pun tak der la susah mana senang jer..
so apa tunggu lagi meh la join dengan kadar yang segera heheh...
slamat mencuba

p/s : macam mana lah agaknya erk beraya kat tempat orang???sedeh???sweet??hurm wat ever asalkan kita bahagia kan kak frommetoyou85

4 comments:

アヌムちゃん said...

Thanks ye sudi join^^
selamat berpuasa :)

taktaula perasaannya cmne..sebab first time raya tempat org..kalau dgr lagu raya mesti sedih nnt...sobsob..

lieya_idlia2307 said...

welcome akak..terima kasih jugak sudi jenguk blog saya yang tak seberapa nie..hehhe..alala jangan sedeh2 ya kak..

Lulu Caldina said...

wah, semoga berjaya ;)

lieya_idlia2307 said...

heheh ala lulu lambar wish la hehhe..dah tamat da pun giveaway nie heheh..anyway thanks lulu