~ FolLoW mE ~

~ SWeet Fren IS nEvEr End ~

Tuesday, September 6, 2011

~ "2nd GiveAway by LyssaSecret" ~

assalamualaikum sume,,

comeii tak pooh nie???hehhehe...
eh2..lupa la heheh..ekceli ari nie aku nak join satu giveaway nie...skali nak ajak korang2 sume untuk join skali...apa salahnya kan bila kita sama2 memeriahkan majlis cukur jambul...eh salah hahahah...memeriahkan giveaway macam nie..

ok lah meh kita usha banner kat bawah nie yer..


ha nampak tak????heheh budak kecik molek nie yakni adik lyssa adalah orang yang bertanggungjawab dalam membuat giveaway nie..dia buat nie sempena menyambut bufday dia yang ke 19 tahun...
yippiiii...happy bufday adik..moga allah permudahkan segalanya,,di dunia dan akhirat..amin...


ha korang kalonak join giveaway ni masih sempat lagi...syarat2 dia pun tak der arr berat mana...



Syarat - Syaratnya :
1. Follow Blog Lyssa (kalau tak nak pun tak pe . Tak paksa :)
2. Buat satu entry yang bertajuk : "2nd GiveAway by LyssaSecret".
3 . Tempek Banner di atas dalam entry tersebut.
4. Send link tersebut ke ruang Comment Entry Ini.
5. Tag kepada 3 orang Rakan Blogger anda.


tarikh tutup pulak adalah pada 10 september 2011..ha sempat lagi kan so apa lagi meh la join reramai...

thanks 2 cik aien sebab sudi tag aku heheheh...


now aku nak tag 3 orang sahabat2 blogger aku yang dikasihi sekalian..

p/s : heheheh senang aty nie bila sesekali dapat join contest macam nie heheheh...korang pun join la yer...

2 comments:

anismelon said...

heeee..tenks erk tag anis..free free t anis join..:)

lieya_idlia2307 said...

ur welcm anis...heheh ok2 nant join la yer