~ FolLoW mE ~

~ SWeet Fren IS nEvEr End ~

Monday, September 5, 2011

~ MAKASEH ANIS MELON ~

assalamualaikum sume..

wahh happy nyer bila balik dari pejabat pos tadik..hehhehe senyuman sampai ke telinga...
hahahhaha
korang tau tak napa??ha sebabnya kad raya yang ANIS MELON bagi dah sampai dah heheh..rasa nya dah lama kot sampai tapi aku yang lewat bebenar p amik heheheh...
anyway thanks a lot ya anis..suka sangat ngan kad raya nie comeiiii jer aku nengok nyer hehhehehe...
tak sangka aku tersenarai dalam 25 orang yang akan anis send kan kad raya hehehhe....
korang kelik jer senarai contest anis nie...cube tengok..aku yang ke 24 hehehhe...

walau pun tak menang kontes nie tapi happy jugak ler sebabnya dapat jugak kad raya dari anis hehehh tq anis...
meh aku bagi tunjuk pic kad raya tu...

ni sampul kad raya tu...

taraaaa..comell kan

againnn heheh nak bagi jelas lagi muka depan kad raya aku

ni bahagian dalam kad raya..tengok tu anis ajak datang umah heheh...alala sory erk anis tak dapat nak datang umah jauh sangat ler heheheh


pic yang last heheheh...

apapun terima kasih yer anis sebab sudi bagi kita kad raya..hehehhe..insyaallah next raya aku pulak yang send kad raya untuk anis ya...

p/s : sweet jer kad raya dia..tapi napa tak der pic pooh??hehhehehe

4 comments:

Heidi Shafiq said...

comel gile kad raya..

lieya_idlia2307 said...

hehhe iya comeii kan heidi...suka sangat ngan kad raya tu

anismelon said...

hehehe..tenks ye 4 da entry..weeee..kad biase biase je..xda pooh sebab kat blog nie da bnyk pooh..ngeee...

selamat hari raya..:)

lieya_idlia2307 said...

hehhehe biasa2 puntap juga comeiii kan heheheh...heheh iya kan pooh sume aku dah amik letak dekat blog nie ehehehe..slamat hary raya jugak anis