~ FolLoW mE ~

~ SWeet Fren IS nEvEr End ~

Thursday, October 13, 2011

~ CERITA TENTANGNYA ~

assalamualaikum sume..

hari ni aku malas nak cakap banyak2 heheh...
sikit2 tu boleh la kot heheh...
meh kita bagi keizinan..biar gambar gambar yang berbicara...

tisu dan bekas ubat yang dia minum..
ni tyme dia sakit..demam..cian dia


kertas kuning yang tertera nama aku..
banyak jugak kenangan kertas tu..
kenangan nya biar hanya aku yang tahu


tiket flight aku dari kk ke tawau...10.01.2009


tiket nie dia yang urus sume..
aku tak brapa nak tau urus semua nie..


mainan yang kami kongsi bersama..
still macam dulu lagi..
dah setahun lebih usia mainan nie but still macam dulu jugak..
i still keep it..
just 4 a memory..sweet memory


job advertisement...!!!


botol air yang banyak memberi kenangan..still remember wat happen on dat day..

korang nampak tak sume pic kat atas nie??
ekceli semua nie adalah benda2 yang pernah menjadi sesuatu yang sangat2 bermakna untuk aku
heheh
kalo ada yang tengok nie mest korang rasa yang aku nie macam tak betol sebab nya
still simpan bekas air mineral la
tisu terpakai la
heheheh tapi kalo korang tau cerita disebaliknya korang mest akan paham kenapa aku keep sume tu
hehhehe
barang2 nie sume aku jumpa tyme aku sibuk cari something kat almari..
sume barang2 lama aku bongkar then aku terjumpa box yang menyimpan semua rasa sayang aku pada seseorang

ok tapi skrg tak lagi sebabnya adalah hahahha...
lucu juak bila tengok balik..entah orang tu ingat ka tak sume tu..
wat ever la kan janji kenangan tu tetap tersimpan kemas dalam kamus hidup..

ya dia dulu pernah ada dihati aku,,
pernah menjadi orang yang aku sayang
dan amat2 ambil berat akan dirinya...tapi dia tak tau heheheh..
everything pasal dia aku slalu ingat n kalo ble nak simpan semua hal berkaitan dia hahaha..
tu la penangan cinta dalam diam hahahha..

penah skali tu aku rakam tyme dia tido..
dia demam kan so aku rakam guna pon tapi malang nya video tu dah hilang heheh
tak pa la janji orang nya still macam tu

apapun dulu aku mungkin rasa sayang pada dia n gtu gak skrg tapi cukup la sebagai sahabat...
thanks 4 memory2 tu erk hehehe...
will keep it...
heehehh

p/s : kadang kita rasa diri bodoh sangat sebab simpan benda2 macam tu tapi tu jer la caranya nak show my feeling hehehhe

3 comments:

ieyza afieyna said...

mesti bnyak memori kn..

simpan baek2 ye bnde2 tu.. :)

kenangan yg indah memang akn terphat di ingtan slamtnya.. :)

lieya_idlia2307 said...

hahah iya banyak jugak la deq tapi sume tu dah tinggal kenangan jer heheh..kakak dah ble lupa orang tu..bukan lupa trus tapi lupakan perasaan kakak tu heheheh

anismelon said...

org len kate gile..anis tak..sbb anis pon mcm toh..baru baru nie anis pening..dye beli kan air and panadol..anis simpan botol toh..pd org mb kite gile..tp itu adelah kenangan buat kite..kenangan yg mb tak kan berulang..