~ FolLoW mE ~

~ SWeet Fren IS nEvEr End ~

Monday, October 31, 2011

~ MEH JAWAB ~

assalamualaikum sume..


happy monday..
aku agak malas nak hapdet belog sejak dua menjak nie..
kadang aku just terjah belog pebret aku untuk baca entry terbaru diorang..
nak komen entry diorang pun aku macam malas..tah la yer napa penyakit malas aku makin menjadi2
ok lah meh sama2 kita memulakan pagi isnin nie dengan menjawab beberapa soalan cepumas dari


1.enpon..lappy..iron..mane yg korg rase tak de nye korg tak leh hidup..
haha tentu sekali enpon..kalo enpon takder apa pon tak leh nak buat hehe..bio baju tak beriron janji enpon sentiasa ada...


2.antara Fasha dengan Memey..mane korg rasa lg okek..
hehe bagi aku la dua2 pun ok..dua2 punya kelebihan tersendiri...


3.kalau kawan lelaki/perempuan tibe tibe cakap suke kat korg..reaksi korg?
haaaa!!! tekejut kejap hahaha..tak der la malu2 kot dengan muka yang rasa macam nak masukkan dalam beg..perghhh


4.lelaki/pompan..mulut sape lagi longkang
dua2 kot hahah..depands pada orang tu jugak la..kadang lelaki ni lebih longkang juga mulut dia dari pompuan n pompuan pun kadang gtu...


5.pernah berkorban tak untuk gf/bf korg..jenis atau bentuk pengorbanan..
semestinya lah pernah kan..apa ler guna nya gf/bf kalo tak der pengorbanan..ye dak??bentuk pengorbanan biar lah rahsia hahaha..


6.cinta tanpa duit boleh bahagia tak?
zaman sekarang ni mana ada orang ble hidup tanpa duet haha..so kena seimbang ler..


7.ape perasaan korg kalau boleh nampak makhluk halus..pernah tak teringin nak tengok..
komfem la takot hahah...asyik dibayangi dengan benda2 aneh macam tu...tak mo la tengok..kang pengsan 28jam kan susah


8.baik..peramah..kejam..mulut tak da insuran..touching tak memasal..mana yg sesuai untuk aku..
sepanjang mengenali anis d alam maya nie rasa nya yang paling sesuai ialah BAIK n PERAMAH...sebabnya biar aku sendiri jer yang tahu yer 


9.aku bagi peluang korg kritik blog/entry aku..ha..kritik cepat..
blog nie ok jer tak der masalah..loading pun tak der la lama gila kan..bab entry lak sume aku suka baca..sebab tak membosan kan..


10.sekarang aku tengah berduka..agak agak lagu nie sesuai tak dengan aku..today my life begins..
tak tau ler haha sebab tak pernah dengar lagi lagu nie..tapi kalo bagi aku la bila tengah berduka jangan dengar lagu yang touching nak mampus tak pasal2 air mata mencurah2 jatuh ke ladang gandum..hahha dengar la lagu yang happy ble cheer balik kan


11.agak agak relevant tak soalan soalan aku..ade rase macam nak penyepak tak..
hahah ok jer bagi aku anis..soalan dia tak der la bahaya sangat heheh...


hahah siap 11 soalan..jangan gelak tau bila baca..wat2 muka seryes ok
sekarang aku lak nak bagi soalan kat korang2 yang bertuah untuk aku tag hehehe...

jangan risau k tak banyak mana pun soalan dia...


1. siapa lebih memahami gf/bf korang ataupun bestpren korang???

2. apa yang buatkan anda terpikat dengan bf/gf korang??

3. kalo di beri peluang untuk melancong korang nak p mana yer???kenapa nak ke tempat tu??ce citer..

4. single atau in a relationship,,mana lebih better???

5. antara banyak2 benda yang korang ada apa yang paling2 korang suka sangat??


hurm rasa nya cukup la kot 5 soalan..tak reti nak buat banyak2 heheh...
sekarang aku nak tag...hurm sapa erk...








p/s : korang kalo rajin jawab la yer heheh..skadar berkongsi sesuatu yang mungkin kita juga punya cita rasa yang sama kan heheh

4 comments:

anismelon said...

tenks menjawab..weee..and tenks tak mengkritik..kakaka..baru nak dapat kan kritikan membina..weee..

Dawia.Honeyputri said...

Terima ksh tag wia :)

lieya_idlia2307 said...

@anis heheh tak der apa yang nak d kritik pun hehehe...welcome

@dawia sama2 wia heheh..saja jer tag2..

ieyza afieyna said...

thanx tag ieyza sis ;)