~ FolLoW mE ~

~ SWeet Fren IS nEvEr End ~

Monday, March 28, 2011

~ NUffNang SuPErBb !!! ~

assalamualaikum sume blogger....

entry ari nie aku nak kongsi tentang kelebihan " nuffnang " yang kita tak brapa nak tahu....tadi aku sempat la juga meninjau apa tu nuffnang....apa tu erk?

ha mula2 aku memang tak paham sangat apa penting n best nyer nuffnang nie...before nie aku just tahu yang nuffnang tu nuffnang la....ekeke betapa la ceteknya pengetahuan aku kan....ya aku akui itu....ok stop about dat....mari kita teruskan mengenai nuffnang....

ekceli nuffnang nie banyak kelebihan nya tau...kita jer yang kekadang tak brapa nak tahu semua nie..bayangkan la mula design blog tapi tak tau pun kelebihan yang nuffnang ble bagi kat kita...nuffnang nie sebenarnya sebuah komuniti yang superb!! hoho...melalui apa yang aku baca nuffnang nie merupakan salah satu peneraju komuniti pengiklanan blog yang terbesar di rantau asia pasifik...mak kau punya la superb kan...n nuffnang nie d asaskan oleh dua org pemuda yang memang banyak idea bernas...mereka2 itu adalah 

 Timothy Tiah
Co-Founder/Executive Director

Ming Shen

co-Founder/Executive Director

selain kita ble enjoy ber"blogging" kita juga ble jana pendapatan apabila menyertai komuniti nuffnang nie...best kan??dengan hanya berblogging kita boleh jana pendapatan yang aku rasa tak kurang juga hebatnya....hanya dengan sekali baca jer aku dah mula tertarik dengan nuffnang nie...

banyak lagi la kelebihan 
yang dorang ble bagi kat blogger2 nie..
ha nak tau meh la ramai2 kira terjah 

http://www.nuffnang.com.my

...tak rugi pun bila kita baca web nie...banyak manfaat kita ble dapat...