~ FolLoW mE ~

~ SWeet Fren IS nEvEr End ~

Thursday, March 31, 2011

~ FAcebOOk yAng SAngAttt dAsyAt !! ~

gud tengah hary sume !!!

Go to fullsize image
first of oll aq mo minta sorry ler coz tak dapat update blog kemarin ehehehe
will u forgive me?plezz..heheh

ok entry hari nie aku mo crita la cket bout satu akaun facebook nie..
hurm bukan la tujuan nak mengata ke hapa benda ka yang sewaktu dengan nya...
ekceli aku tak brapa rasa nak senang ler ngan fb nie...
>>>> eh aku lak yang tak senang..pelikk...heheh <<<<

nie ha akaun facebook yang aku ngah cuba untuk promote2 kan wahahah....ok stop ketawa ok....kat cnie tak der nya aku buat lawak....

sila besarkan bijik mata anda sebesar besarnya ok!!!!!


dengan muka yang sangat tak puas haty....Go to fullsize image rasa macam nak teriak jer sekuatnya depan laptop nie.....ok ini sudah melebihi tahap kewarasan org yang waras eheheh..sila la abaikan ok...cuba korang search nama dia nie..aq bukan nak kata apa la kan tapi memang dasyat la post2 dia..kita nie bila kita post something dekat fb atau kat mana2 jer la,,kita kena la lebih berhati hati....

yala kan dalam kehidupan seharian kita nie kita perlu memikirkan mengenai org lain..ya org lain yang berada di sekeliling kita...kita hidup dalam kelompok org2 yang mungkin berlainan agama,bangsa dan juga adat tersendiri....sila beralih ke mood yang serius giler.....

tak bek la bila kita saling menjatuhkan n memburukkan the other kan3x...ntah la di mana letakkan hati nurani org yang punya fb nie....terasa macam nak nyanyi lagu nurani aku tau ehehhe,,,,,opsss merepek ntah apa ke jadahnya aku nie....tapi mang bila korang buka akaun fb nie korang akan terkejut beruk...

Go to fullsize image
wat2 muka macam budak nie....terkejut beruk siut.....

aku jer yang p buka akaun dia nie..huh tekejut aku ko tau bila tengok post2 dia sume mendapat feedback sampai mencecah angkah 50ribu...
wowww....
sila tutup mulut korang..tak pasal2 meleleh air liur tu sampai ke lantai...
tapi semua komen2 yang dia dapat bukan lah bukti dia nie fofuler bagaikan artis hoho
tapi semua feedback tu tanda2 org sume marah kat dia..apa tak nya...post2 dia memang dasyat gile2.....

heiii tak bek tau dia buat post macam tu...kita nie semua hidup dengan pelbagai agama dan kepercayaan masing2...
apa la gunanya bila kita cuba menjatuhkan satu sama lain...
hei tak der kerja lain ker....
cekik pinggang sambil mulut muncung dua depa.....

aku tak nak la cieter panjang lebar sal sume nie...biar korang sendiri yang p check...check...check it out heheh......apa pun biarlah yang maha kuasa membalas d atas semua hinaan yang dia buat..link dia http://www.facebook.com/profile.php?id=100002060784918&sk=wall

ok tq sebab baca entry aku yang tunggang langgang nie wokeyy.....