~ FolLoW mE ~

~ SWeet Fren IS nEvEr End ~

Monday, April 11, 2011

~ mEnAkUTkAn Wooo !!!!! ~

panas-panas!!!!!
bak kata cik epal KITA BAKO,,,KITA BAKO,,,
betapa lah tak baiknya yang empunya blog 


tak patut tau korang buat macam nie..ingat orang suka ke kalo korang buat macam nie..tak der motif langsung tau...nak kata buat blogshop sal tudung tak juga nak kata blog sal model ka hapa ka tak juga...heran tau.......


thanks ler kat Cik buLAt atas info yang sangat berguna terutama tok kaum2 wanita..tak kesah la yang bertudung ker atau tak...kena berhati-hati sekarang nie....makin canggih teknologi makin terrror meka-meka nie mengadaptasi foto-foto yang ada...sob..sob..sob.......kesian pada yang foto dia terpapar kat blog tu tapi dorang tak tau pun mengenai foto-foto tersebut.....


kalo ya pun nak dapat follower yang ramai jangan lu guna cara macam tu..cuba bayangkan kalau ahli keluarga korang dibuat macam tu ha comfirm mengamuk kan??tok sah tipu...so jangan la mengaibkan org lain..kalo ya pun nak bagi kesedaran ke hape ke kat orang cuba la tegur cara baik kan senang.....


ada dua link kalo tak silap...kalau korang nak terjah blog tu ha cuba baca entry cik bulat kita NIE....aku malas lah nak crita panjang lebar kat korang....nant melalut pulak kan.....apapun mana yang baik kita kongsikan dan mana yang tak kita sama-sama buang jauh-jauh ok....


jangan lupa jenguk blog Cik bULAt ok...bukan hanya kerana entri tu tapi cik bulat juga ada menyediakan perkhidmatan design template belog..so mari la ramai-ramai terjahbelog dia erk...mana la tau ada yang nak tukar template korang ker...


p/s : cik BulAt nAk tanYA bOLEh?hURm ApA KEr tAjuK lAgu kAt bEloG CB tu?SukA lAk denGAr....