~ FolLoW mE ~

~ SWeet Fren IS nEvEr End ~

Sunday, April 24, 2011

~ ERATKAN UKHWAH ~

assalamualaikum...
" apa kabar orang kampung "

walaupun entri nie punya tajuk ala-ala muhasabah diri kejap tapi sebenarnya bukan ok heheh....mula dah korang tak senang dudukkan baca entri nie sebab PENASARAN  mo tau apa maksud disebalik tajuk aku yang tak seberapa itu hehehh...

ok lah tak nak bagi korang terkinja-kinja
sambil bertepuk tangan menunggu pengumuman yang bakal aku cetuskan hahahhah.....
ekceli nak cerita dengan korang mengenai segmen yang abg ben buat....
ala segmen yang nie ha....sapa-sapa yang tak tahu tu rugilah kan hehhe...

seyes nak kata segmen kali nie memang best..bukan sebab hadiah ke apa ke tapi ada sesuatu yang lebih menjadikan segmen nie istimewa...
nak tau apa?
hah meh dekat...biar aku bagitau kat korang heheh....
melalui segmen nie la aku dapat ramai KAWAN baru....rasa macam nak senyum sampai "KOMA" jer tau bila buka-buka blog jer banyak yang dah bagi komen..wahhh rasa macam dihargaikan..hehhehe
sume yang datang TERJAH blog aku sume best-best..tak sombong n kita orang saling tukar-tukar URL...
ha antara kawan-kawan baru yang aku dapat adalah :


korang g la jenguk2 blog diorang pastu jangan lupa follow kalau sudi erk..dorang sume best2 tak sombong....anyway tq korang sume coz sudi menerjah blog aku yang serba kurang nie..hope after nie kita ble kongsi lebih banyak ilmu dalam dunia berblog nie erk.....tq juga kat  abg ben sebab buat segmen yang best macam nie...boleh cari ramai kawan......

p/s : kawan tu biar berjuta...berkawan lah selagi bernafas coz kalau dah tak der nafas macam mana nak blogwalking lagi kan eheheh....

~ NANGIS-NANGIS TERUS TETIDO ~

assalamualaikum....

sob..sob..sambil tarik-tarik hingus.....
Go to fullsize image
*saya rindu awak...*

sesampai jer kat umah semalam...zupppp terus masuk bilik..walaupun niat hati nie nak tengok akademi fantasia tapi aku terus batalkan niat tu masak-masak....tak mo tengok...sambil hantak-hantak kaki...ekceli semalam aku rindu sangat kat budak TL tu...sampai nangis-nangis dalam bilik..hingus meleleh-leleh sampai kat lantai...huwaaa sedih....

sebab apa sedih??sebab sedih la tak kan sebab happy.....tak sedar...entah bila anak mata aku ni terlelap....tak bagitaupun dia nak tido...setelah aku berhempas pulas menahan esak tangis disebalik 
" bantal peluk pooh " aku akhirnya aku tertido juak dengan ditemani kesan-kesan air mata.....

* nie la peneman setia aku...sob2x...tq erk mR.PooH *

k tak mo crita lagi...just want 2 say " saya rindu awak "