~ FolLoW mE ~

~ SWeet Fren IS nEvEr End ~

Monday, April 25, 2011

~ MEMORY OF DIZ PIC ~

assalamualaikum...

hari memang tak der idea nak bagi entri apa so aku bantai jer la bagi kat korang entri nie..hope korang sudi la ringan-ringankan anak mata korang tu untuk terus terjah entri aku nie...dipetang yang sungguh istimewa ni aku nak kongsi dengan korang-korang sume tentang gambar-gambar yang sangat istimewa untuk aku..cehhh ayat jiwang yang meloyakan...buweeekkkkk!!! kan da muntah dah hehehhe....before tu nak say " mat petang ~ CiK fYza ~ " hehehhe....

ni AMARAN LEMBUT ok...korang jangan tanya kenapa pic nie?kenapa tak pic tu? ha kalau korang banyak tanya gak kang aku bagi korang makan gula2 sorang sebijik...mau???*geleng2..tak mau* ok gud save duit aku ahahhaha.....so enjoy diz pic ok..n hope so dat person " TL "  yang BERTANGGUNGTANYA ke atas pic2 nie akan baca yer coz dia sangat2 bermakna dalam hidup nie n hanya dia jer yang akan kata "oh pic nie" sambil senyum-senyum gaban ngehhhhh....


Lieya Alieya
nie pic yang aku amik tyme kat politeknik kk dulu kala....
tyme nie kami ada "malam mesra jka"
nak di jadikan cerita...y diz pic?
ok sebabnya ada lah.....
"ko 2 lak npr bgmbr kt tngga?da xde umh ke?????wawawawawawawa"
ekceli be4 ayat kat atas nie ada lagi ayat lain tapi dah terdelete hehehh...
seyes nak kata tyme tengok komen tu memang rasa apy sangat sebab org tu sudi tengok 
walaupun tyme tu dia bukan KAWAN SAYA....
ok tak yah tanya..biar ORANG tu jer yang tahu ok hehehe....

taraaa..da second pic....
ok pic nie d ambil tyme kami ramai2 g jetty...
kat mana?
biar le aku jer tau hahahhaha.....
tapi kan sebenarnya ada pic lain yang hampir sama dengan pic nie tapi aku da delete
n pic tu yang aku nak letak kat cnie..tapi dah tak der aku letak jak la yang nie
harap2 ORANG tu ingat la erk...
walau ada cerita sedih d sebalik pic nie yang aku simpan dalam2 kat almari baju aku
tapi pic nie tetap yang sweet,,,sebab tyme ni dalam hati aku ada dia...
cuma dia yang tak tahu..(n biar dia tak tahu sampai bila2 hahah)

ok ini pic yang ketiga hehhehe....
tyme bezday mu cuzie kat bagiang....
kalau la ORANG tu still remember..tyme nie dia ada say something....
lebih kureng cam gnie ler ayat dia erk..
" uii si M***N jak ko amikkan makanan..aku ndak? "
wahh still remember kunuk aku ahhah...but seyes memang masih ingat..macam aku kata
tyme tu dia da ada kat ati aku cuma ya
ada something yang buat aku terguris trus terjatuh
zapppp...ke tanah...eh tengok kiri tengok kanan......tak der orang ok cepat2 bangun n wat macam tak der papa belaku hahahha.....

uikkk bajet dak kiut lagi wahahahahha....
nie pic yang ke4 aku mo pertaruhkan hehehhe....
siapa sangka disebalik senyuman orang dalam pic nie tersimpan satu
perasaan yang sangat sedehh hahhahaha
ORANG tu ingat ka erk sama pic nie?hehhe...
tyme nie aty bagai di hiris2..huh..ayat power gile...
kenapa?aikk kan da kata tadik jangan tanya....

peace ndak kiut hahaha
ok rasanya ini yang last picture da kowt hehhehe....
" TL " ingat lagi ka pic nie?hurm macam pic yang kat atas2 tu..ekceli ada pic lain d sebalik pic nie yang aku da delete....entah la kenapa....
pic nie diambil tanggal 07 or 08 bulan 10 2009 kalo aku tak silap eheheh...
sweet moment 4 diz pic...mungkin ORANG tu tak ingat dah but i still remember of diz pic...
walau tarikh tu aku tak seberapa pasti tapi...ada word yang aku tatap ingat ...
bip..bip..*mesej masuk*
" lia kol dulu ada orang mo cakap ma ko "
(pesanan diterima dari tettttttttttttt)
ringing......"hello..ah kenapa?"...." kejap ah ada orang mo cakap ma ko "
ok dah agak da sapa...konon jer la tak tahu....
" hello hurm bila kau balik?..petang nie napa?*ok ada sedikit penipuan kat situ..*
" aik ko bilang malam...betul2 la bah bila juak ko balik "
" knapa juak?"
" hurm ada aku mo cakap ma ko nie tapi ndak tau macam mana mau cakap..."aikk aku sepak juga karang....ok just say bah kunuk...
AYAT SETERUSNYA NI LA YANG WAT AKU RASA EH TAK SANGKA..SAMA LAH...
" kalau aku mau ****** sama kau ***** ka? "
wahahaha ketawa tergolek2 aku....pelik kan....tapi itu la yang aku rasa....
tetttt tak der jawapan....abis kredit la pulak hahahha..
sabo jer la..
bip..bip...*mesej masuk *
" tunggu kami pulang ya..."
dekat kol 7 lebih dah..tiba2...eh2x..betol2 lak datang...gementar juga..entah la kenapa..hahahha sot seketika..
dan hampir2 koma....
dipendekkan crita...ntah apa yang kami cerita then aku nak sebut nama org lain ada ka pulak dengan
selamba gaban nya akucakap macam nie..
" kenapa lah ko nie ****...(pengulangan nama berlaku sebanyak 3 kali)" uikkk ketawa terus drg ahahhah...so untuk mengcover malu aku aku saja la kunuk cakap...yang aku saja jer cakap gtu mo teok apa reaksi dorang ahahha
*ketahuan disitu yang otak nie sebenarnya sedang memikirkan dia hahahah*
then crita punya crita ambil la pic nie..heheh chomeiii kan hahah...

apa pun kisah disebalik gambar-gambar yang ada kat atas nie..semua nie tiada kene mengena dengan sesiapa yang tidak terlibat ahhaha..gambar-gambar nie jadi kenangan untuk aku so aku nak juga la share dengan korang sume...hope korang enjoy ek...n hope dat person 2....