~ FolLoW mE ~

~ SWeet Fren IS nEvEr End ~

Monday, May 2, 2011

~ BAHAGIA BILA DIA BAHAGIA ~

assalamualaikum...

hurm hari yang sungguh membosankan...nak tau sebab apa?sebabnya aku ngah bosan la hahahah....ble trima ke sebab tu??tak pa la kalo korang tak leh nak trima biar aku sendiri yang trima sebab tu hehe...
ow ya walaupun dah agak terlambat nak ucap tapi tak salah juga kan kalo nak ucap sepatah dua patah...
" slamat hari pekerja "
wahh best la kan bagi orang-orang yang bekerja nie sebab ada satu hari yang dorang sume di raikan...kiranya dihargai juga la kan penat lelah dorang bekerja....
walaupun cuma sehari jer tapi ok la dari tak der langsungkan...

my sweet heart kata " slamat hari pekerja "

ok meh kita kembali kepada tajuk utama yer...jangan cuba nak lari-lari anak dari tajuk tu...
yess seyes nak kata "saya bahagia bila dia bahagia"heheh....

seee...my face...saya bahagia tau..tak tipu..ngehhhhh

dia??sapa dia tu ah? *hurm fikir-fikir jap sambil kelip-kelip mata*
eh korang nie sebok sangat nak tau la...cubit hidung kang baru tau....tak kesah la kan sapa pun dia yang penting im happy for them eheheh...

semalam my sweet2 little cayunk sakit..cian dia..nasib tak cerewet..gud jer perangai hehehhe...kalo cerewet ha siap la pama dia..kena berhempas pulas cari keselesaan dia hehhe...but my sweet2 little cayunk tak cerewet ok..dia jadi gud gurl macam acik lieya eheheh....* puji diri sendiri lagi *...ok tak pe bukan slalu pon nak puji diri sendiri kekadang jer...kalo slalu puji tu yang bahaya...tu nak kena penampar sebijik baru tau betapa tingginya langit tu...hahhah...maaf saya semakin lari-lari anak dari tajuk utama.....
* toinkk tolak kepala sikit *

petang kelmarin pama dia kol sebab nak minta tolong aku hantarkan ke hospital..then aku pun tak da sebok manapun tyme tu..lagi2 dah nak balik rumah so aku on jak la....ok siap la wokey...seyes nak kata wisau juga masa tu sebab pagi sebelum petang tu * eh mestla pagi sebelum petang kan?tak kan petang lu baru pagi *..... pama dia cakap demam biasa jer...ok fine aku bagi pesan jak la suh bawa my sweet2 little cayunk tu g klinik if demam dia tak turun....sekali tetiba cakap nak bawa g hospital...la mesti demam dia tak turun lagi nie....cian dia...ni nak kena tarik telinga pama dia nie...
berani dorang biar my sweet2 little cayunk tu gtu....hohoho teremo kejap...dushhhhh...*sila la jangan melebih2 ok*

my sis car...

ha nampak pic keta kat atas nie?ni la kete yang kami guna kemarin hehehhe...tapi bukan aku lah yang drive...kakak aku yang drive...selesai dari spital tu kami dok arr kat kete ngan ma dia...sebab pa dia g amik ubat...alolololo cian MSLC nie...layu-layu jer mata dia...doktor kata dia demam biasa jer...maybe sebab cuaca yang sering bertukar2 nie kot...
* lega bila dia da ok *
rerajin minum ubat yer..biar cepat sembuh..nanti boleh jenjalan ngan pama....
eh lupa..aku nak juga bagi kenal kat korang my sis yang cute nie...meh-meh usha cket pic dia..ekekekek......

alololo tomeiii kan mRS.viper nie eheheh.....

so kaitan story nie dengan tajuk aku ialah,,aku rasa happy bila tengok dorang bahagia...heheheh....yer la my sweet2 little cayunk asyik tengok2 acik lieya ja...bangga acik lieya tau....mesti dia cakap dalam hati " eiiiii cutenyer acik lieya nie....".....wahahhaha dustaaa...auta lagi kata2 ini hakhkahka....
apa pun moga2 dia cepat sembuh erk...cepat sembuh n cepat besar...yeahhh!! da besar nanti boleh jadi orang yang berjaya kan.....

p/s : hurm ada kaitan ker tajuk ngan isi??korang pandai2 la kaitkan erk..kait jer kat mana2...hehhe enjoy ur reading..bye