~ FolLoW mE ~

~ SWeet Fren IS nEvEr End ~

Sunday, August 7, 2011

~ AKU SEMAKIN MALAS!!! ~

assalamualaikum sume..

apa kabar hari nie??ada sesapa yang tak sihat???hehe hope sume skali sihat2 la hendaknya yer..wahhh dah lama gila aku tak hapdet entry baru kat belog aku nie...
banyak da sarang labah2 yang dengan sesuka suki nya membuat penempatan baru kat belog aku nie hehhe..

Go to fullsize image
ha banyak sangat susah nak dibersihkan hahahha...
hurm hari nie adalah hari ke 7 kita menunaikan ibadah puasa kalo aku tak silap..kan??kan???
so amacam ngan posa kamu sume???hope still on la yer..kalo tak posa tu ha tak ble nak beraya tau...
ok gurau kasar jer...

hurm ekceli dalam beberapa minggu nie aku memang jadi semakin dan semakin dan semakin malas untuk menghapdet belog aku nie..ntah la kenapa...entah setan mana yang dok menghasut fikiran aku nie..
ok tak der kena mengena ngan setan ok tu sume disebabkan kemalasan aku sendiri...

Go to fullsize image

arghhhh tidakkkkk!!! aku dilanda kemalasan yang teramat sangat2...
tak da idea arr nak tulis apa kat belog nie..
tu yang kemalasan semakin berleluasa...

sapa sini yang ada petua untuk hilangkan kemalasan yang melanda diri ini???
sila lah tampilkan diri anda semua dan berikan saya THE POWER OF LOVE hahahahhaha.....

p/s : k daaaa..slamat menunaikan ibadah puasa....