~ FolLoW mE ~

~ SWeet Fren IS nEvEr End ~

Wednesday, September 28, 2011

~ RESEPI CINTA ABADI ~

cinta itu indah bila kita tahu erti cinta sebenar..
dan 
cinta itu akan jadi lebih indah bila kita bisa merasa dan mendalami perasaan cinta yang sebenar...


resepi cinta abadi

~ 3 ulas rasa SUKA,, ~

~ 1 botol HATI GEMBIRA,, ~

~ 1 biji RENDAH DIRI,, ~

~ 2 cawan TOLAK ANSUR,, ~

~ 5 keping KEHORMATAN,, ~

~ secubit RASA RINDU,, ~

~ 3 batang TANGGUNGJAWAB,, ~

~ 10 guni KEJUJURAN.... ~


jujur lah pada setiap apa yang kita slalu ucapkan
dan
jujurlah pada setiap apa yang kita lakukan..
kejujuran bisa membuahkan bahagia
dan
bahagia untuk slamanya...


p/s : cinta dia seadanya dan cintai kekurangannya lantas kekurangan itu adalah kelebihan untuk mu

~ JoM Join Bloglist JiwarOsak.coM ~


assalamualaikum sume...
happy wednesday...ngehhhh

ary nie aku nak join satu bloglist dari JIWAROSAK.COM nie..
aku telah di tag oleh sorang adeq kiut yang blog dia pun superb kiut heheh yakni adeq 
thanks adeq koz sudi tag akak..akak try untuk join demi untuk memeriahkan lagi bloglist nie erk...

untuk join sila la kelik2 manja kat pic kat atas nie erk..

meh kita kongsi sama2 apa syarat2 dia..korang usha kat bawah nie yer..
jangan segan2 buat macam blog sendiri ok hehhe


1. letakkan tajuk seperti diatas
2. letakkan gambar seperti diatas..
3. letak links http://jiwarosak.com/ dalam entry tersebut
4. apa komen anda tentang blog jiwarosak.com
5. tag 3 orang blogger ( tambah traffic/backlink rakan2 anda)


see dia punya syarat??ok kan??tak der la berat sangat...
ok skrg nak bagi komen sikit mengenai blog jiwarosak.com nie..


bagi aku blog nie simple but selesa bila nak masuk..
sebabnya like semua tahu blog ni tak der arr berat mana..tekan jer tak yah tunggu lama terus dapat masuk dan baca...
tak macam sesetengah blog yang terpaksa tgu beminit2 untuk loading..
kalo korang nak tau betol ka tak aku cakap korang just 
kelik jer link nie
insyaallah anda past akan dibawa terus ke belog nie heheheh


slamat menerjah ok...
nak tag 3 orang kawan blogger yang lain




hope korang yang lain pun join ler skali erk tak rugi tau..
sebabnya ada kebaikan lain yang disediakan untuk kita heheh
nak tau apa???


kebaikan blOglist ini kepada blog anda
- backlink akan diberikan kepada blog anda
- bertambah2 follower anda.. insyallah
- entry terbaru anda akan di publish di jiwarosak.com
- traffic blOg meningkat
- blOg anda akan disubmit ke beberapa search engine


ha tak rugi kan??
so meh la join reramai yer..


p/s : happy BW...JIWAROSAK.COM