~ FolLoW mE ~

~ SWeet Fren IS nEvEr End ~

Friday, October 21, 2011

~ AKU YANG KUSUT ~

assalamualaikum sume

setelah beberapa hari aku tak hapdet apa pun dalam belog nie then hari ni aku berusaha jugak sedaya yang ble untuk aku hapdet apa2 yang boleh aku share ngan korang..
first of all aku minta maaf pada sesapa yang terbaca belog aku nie sebabnya hari ni aku rasa nak emo sikit..
eh emo banyak...
bad feeling inside woo...

besarnya kan ujian yang aku dapat...kadang2 terdetik kat hati ni perasaan givup ngan sume yang aku lalui..rasa macam tak pernah habis...belum pun sempat yang dulu melabuh tirai dah datang yang baru..
sesak sangat2 pikiran nie...kusut sangat mengalahkan kain yang belum di iron..
nak story pun aku rasa berat sangat..sampaikan aku sendiri tak sanggup nak kongsi atau share ngan sesapa apa yang aku alami sekarang nie...

bila aku sendiri2 mest terfikir..
wahh bestnya kan jadi budak2..yang drg tau hanya la main,,makan,,tido,,tu jer...tak perlu nak pikir sume masalah2 yang datang bertubi2 nie..
tapi bila da jadi dewasa nie baru lah aku tahu betapa payah nya hidup menjadi orang yang dewasa..
sapa setuju???menjadi dewasa nie aku rasa dugaan dia makin berat woo..
kadang2 tu sampai macam tak terbawa oleh badan sendiri..
YA ALLAH permudahkan lah segala urusan ku..

sejak beberapa hari ni aku rasa macam empty sangat otak aku nie..
tapi tetap rasa macam serabut gila..
tyme tido pun bila aku tersedar kejap trus otak aku automatik pikir sume2 tu balik..
pejam mata lak mula la terbayang sume tu..
haishhh rasa macam better tido jer...
sekali lagi
YA ALLAH permudahkan lah urusan ku...
lapangkan lah dada dan fikiran ku...

rasa macam nak teriak la sekuat hati n minta sume benda tu pergi jau dari kotak pikiran aku nie
macam tak larat dah nak simpan sume skali dalam otak aku nie..
ada ker mana2 tempat yang korang tau yang ble format otak??
aku nak!!!
betapa la berat aku rasa hari2 yang aku jalani dengan bebanan otak yang aku rasa macam tak pernah nak berkurang nie...saat aku bergelak tawa dengan kawan2 aku aku ble lupa seketika tapi bila da sendiri2 mest terfikir balik...
hurmmm ntah la apa nah jadi dengan aku nie..
moga2 ALLAH berikan kekuatan untuk aku hadapi sume nya..
n aku yakin pasti sume ni akan berlalu juak kelak...
cume perlu kesabaran yang berpanjangan...

p/s : jangan tanya mengapa kerna aku sendiri pun payah untuk meluahkan apa yang terpendam dalam hati aku nie