~ FolLoW mE ~

~ SWeet Fren IS nEvEr End ~

Wednesday, November 2, 2011

~ AQ LETAK IA DITEMPAT YANG PALING DEKAT DENGAN HATI ~

aku punya kekurangan tapi kehadiranmu buat aku lebih segalanya...

someone dat i call TL

lurve u mr.POOH

~ GENIUS NYER DIORANG ~

assalamualaikum sume..

hohoho welcome november...
ok aku tau yang aku dah terlambat nak ucap welcome tu pada NOVEMBER hahah tapi tak pe la janji aku wish lagi ya dak...hehhe..


ok aku ekceli nak cerita pasal benda yang aku dengar kat radio muzik pagi tadik heheh..
aku nie kalo korang nak tau memang peminat mati keras muzik fm..
tiap malam aku akan pasang kuat2 radio kat bilik aku hehehhe...sampailah aku tertido hehhe...


so tyme aku ngah bersiap pagi tadik aku adalah terdengar dj tu beritau pasal KECIK...ok memula aku ingatkan KUMPULAN KECIK raja lawak tu tapi ternyata terpesong jauh pemikiran aku hahahha..padan muka...upanya dia share dengan pendengar sume tentang beberapa perkara yang ada kaitan dengan perkataan tu..aku pun layan la kan...

ada 3 perkara yang dia sebut tapi aku dah lupa2 heheh..yang aku paling ingat adalah perkara kedua yang dia sebutkan..iaitu mengenai AKUARIUM TERKECIL haaa...terus tak sabar rasanya aku nak menggooglekan diri untuk mencari image akuarium tu....rasa macam keterujaan aku tu dah melebihi tahap manusia biasa hahahaha...ok auto disitu...ok before aku teruskan meh aku tunjukkan kat korang rupa akuarium tu...seyess comell ok...

see...ko ada???

2.jpg (634×367)
ha siap dengan jaring ikan yang kecil skali ok...super genius..i loiikee..

3.jpg (634×377)
memang kecik kan..

benda comeiii tak ketahuan hala nie dicipta oleh seorang seniman dari Rusia..yakni nama dia adalah ANATOLY KONENKO..nama dia super owsemm like ciptaan dia hehehe...
menurut sumber2 berkhasiat yang aku perolehi akuarium nie memang sangat2 kecil..saiz dia hanya lah 30MM LEBAR, 24MM TINGGI dan 14MM DALAM..

kalo stakat nak buat akuarium tu mungkin senang la kowt tapi yang nak dok hias bagai tu lagi aku rasa memang super dupper susah...ntah macam mana orang tu buat kan...memang genius la...
ha bukan stakat yang nie jer ada lagi yang aku jumpa..nak tau???mehhh kita usha..

smallest book library 1 [Gambar Menarik] Buku Terkecil Di Dunia
hahahha buku yang memang kecil..aku rasa la juling kowt mata nak baca..

smallest book library 2 [Gambar Menarik] Buku Terkecil Di Dunia
tengok tu..nak buka pun macam owww!! so chomell

smallest book library 5 [Gambar Menarik] Buku Terkecil Di Dunia
memang sangat2 menjimatkan ruang kan..

ha tengok kan betapa lah genius gila orang yang cipta benda2 nie...aku nie yang besar pun aku payah nak tengok nie kan pulak yang kecik molek macam tu...agak2nya kalo aku paksa2 mata aku nie membaca buku2 macam tu aku boleh juling 48 jam tanpa henti hahahahaha...

kalo aku la aku nak cipta kereta yang ble terbang2 kat angkasa tu..macam dalam cieter2 om puteh tu hahahahah...ble elak kesesakan hahaha...berangan lebihhh hahaha..

ok yang terakhirnya..meh layan video nie..

p/s : saya sangat suka benda2 super owsemm macam nie...