~ FolLoW mE ~

~ SWeet Fren IS nEvEr End ~

Sunday, December 30, 2012

~ minggu minggu ezam ~

assalamualaikum,,

pagi di asrama,,sunyi sepi jak sebab ramai lagi ndak bangun,,
masing2 masih di ulit mimpi indah
aku?hurm bukan la rajin sangat mo bangun pagi nie,,,tapi aku memang tak tido semalaman,,,
ni la akibatnya bila minum teh susu panas tengah malam,,
memang aku ndak akan ble tido,,,

ok la sila abaikan pasal aku ndak ble tido tu ahahha,,
tak penting pun,,
ary nie aku mo share dengan kamu2 sume mingu2 study week aku
d UTHM JOHOR nie,,


menyempat lagi aku amik pic,,yala kan apa la sangat blog tanpa picture2 yang semmart2 ahahah,,
seperti biasa la kan masa stdy week seminggu tapi aku stat stdy tyme tinggal 4 hary ja lagi exam,,
ha,,itu dia c duliani abdul,,hahahha
normal price la kan student2,,ko bagi la masa satu bulan skalipun tak da nya mo stdy awal aahhah
last2 minute jugak drg akan stdy,,

ni la yang aku stdy untuk minggu nie,,sebab nya paper math akan bermula tanggal 1 januari 2013,,
ok stdy hard la suda kunun aku,,
tapi alhamdulillah dapat la jugak catch up beberapa topik..

lama gila kot aku ndak ikot exam2 sgala nie,,,2tahun ok,,
lama tuuuuu!!!
so bila da baru berjinak2 semula nie rasa macam blurrrrr
jak otak,,ndak tau apa yang mo d stdy kan ahahah
tapi d cuba jugak la..

aku yakin skrg nie memang ramai yang tengah buat2 tekun stdy ahahha,,
sume pon post pasal exam d facebook,,
apa pun aku doakan kita sume dapat jawab exam dengan baik,,

thennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kita BALIK KAMPUNG<<<<

wish me luck dear all,,
muahhhhh
salam,,,

opss,,tengok beberapa pic nie dulu ya,,,daaaa



aku yang comel!!!! ahahha
sila la tutup telinga dan kelip2 kan mata,,
buat2 tak nampak n pekak ahhahah

kelas last 4 diz sem,,
rumate aku sok2 tekun dengar,,,
sambil mengharap ada nya tips yang akan di beri..
tapi malang nya ustazah kata tipsnya
baca dari kulit ke kulit buku teks ahahahha

rumate aku jugak,,


nie graf yang aku wat yang memang ndak cukup syarat aahahha,,graf apa ntah



p/s : sila abaikan mereka2 yang membuat hati anda bersedih,,buat masa ini just fokus pada exam okai,,,



No comments: