~ FolLoW mE ~

~ SWeet Fren IS nEvEr End ~

Wednesday, December 19, 2012

SEKADAR BERKONGSI

assalamualaikum,,

petang yang mendung kat PARIT RAJA jb nie,,
kejap hujan kejap tak,,macam tu jer la hari2,,

ok hari nie aku nak kongsi sesuatu dengan kawan2 sume,,
maybe ada yang da tau da tapi tak salahkan bila kita sama2 berkongsi sekali lagi,,
benda yang aku nak kongsi nie,,aku sendiri tak pasti kesahihan nya,,
buttt,,
aku saran kan lebih baik sediakan payung sebelum hujan kan??

korang biasa tak guna nie?

nie nama dia minyak yu yee,,
biasanya ibu2 banyak guna nie untuk anak2 drg,,
org kata ubat nie bagus untuk menghilangkan kembung perut baby2,,
aku pun tak past sangat la,,

then tadik aku ada la terjumpa kat fb kawan aku nie
dia post pasal benda nie arr
kawan aku tu share satu pic nie


aku pun tak pasti la dengan kebenaran benda nie cuma aku rasa macam beware juak la kan,,
tak salah kita cuba untuk ambil tau benda nie,,

kat fb zaman skarang nie memang banyak benda yang org tokok tambah kan
tak pun saja wat onar untuk mempengaruhi pemikiran kita
tapi apapun memang kena amik kesah jugak la pasal nie,,
if betol kita kena la bertindak untuk tak guna kan

sebabnya kita semua pun sedia maklum,,

hurm tu jer aku nak kongsi ngan korang sume yang sudi datang baca belog aku yang tak seberapa nya nie,,
thanks atas kesudian korang ya
hope dapat beri manfaat pada semua

::::petang::::

No comments: