~ FolLoW mE ~

~ SWeet Fren IS nEvEr End ~

Monday, January 14, 2013

~ tak semudah itu untuk kita menyembunyikan keperitan hati ~

assalamualaikum,,

tak mudah untuk kita menyembunyikan gelora di hati kita,,tapi kita kena yakin yang ALLAH akan sentiasa bersama kita dan Dia lebih mengetahui apa yang terbaik untuk kita dan perjalanan hidup kita,,

biar lagu berbicara,,membahas sejuta resah dan kesedihan di hati



p/s : bila hati kita terluka oleh insan yang kita sayang,,tersenyum lah dan katakan dalam hati moga suatu hari nanti dia pasti akan lebih menghargai hati yang menyayangi nya tanpa melukai mereka seperti mana dia melukai hati kita kerna mendoakan lebih indah dari berdendam

Sunday, January 13, 2013

~ HARGA SEBUAH KEINDAHAN ~

assalamualaikum,,

hye,,slamat pagi sume,,gud morning,,hiasi pagi anda dengan senyuman yang paling sweet dalam dunia,,,

minggu2 exam yang buat aku kurang tidur,,then setiap pagi bila memandang ke langit melalui tingkap bilik asrama nie,,terpandang la keindahan langit di waktu subuh dan pagi2,,subahanallah indah nya ciptaan yang Esa,,

jom layan pic2 yang aku amik guna hp murah aku,,enjoy,,

aku suka tengok corak langit dalam pic nie,,seni dalam kehidupan,,

tyme ni matahari baru mo cik,cik bak

the other pic macam yang first,,cantik corak langit tu,,
dan itu la satu2 nya lampu kat kawasan nie eheheh,,always beri impak yang menarik

tyme  matahari blum muncul,,
still waiting

nie matahari dah mula menampakkan bayang nya,,
its morning,,ngehh O________________O

tak tau la kenapa sejak dua menjak nie aku suka melihat pada langit,,
indah dan menenangkan,,walau coraknya tak menarik tapi bagi aku unik,,

kalo amik pic nie tyme kat tepi pantai mest lagi superb kan

ok yang ini bukan la disubuh atau pun d pagi hari tapi nie tyme panas terik nie,,
heheh cerah sangat langit waktu aku amik pic nie,,
rasa macam nak gapai,,
tapi apa kan daya hanya mampu melihat di sebalik tingkap

see??besar kan awan tu,,hehhe

pic last,,loikkeee very much


p/s : ehem,,skali skala melatih diri untuk menghargai harga sebuah keindahan amat2 membahagiakan,,