~ FolLoW mE ~

~ SWeet Fren IS nEvEr End ~

Saturday, June 18, 2011

~ KENAPA SEMANGAT AKU ASYIK DOWN JER NIE??~

assalamualaikum..

aku bingung ngan diri aku nie...Y ler aku like orang yang sangat2 down sejak dua menjak nie??terlalu banyak masalah yang ada kat dalam kepala hotak aku nie...cisss i dont like dizz feeling....erkk???feeling apanya ka????entah aku pun tak tau feeling apa yang sedang cuba untuk aku terangkan kat sini..

cehhhh lari jauh2...tinggalkan sume tu kat blakang sebabnya aku dah makin jauh tersasar dari nawaitu aku saat kali petama aku menaip entry ini..
**nampaknya aku makin melalut jauh ke zimbabwe**
ekceli aku heran dengan semangat aku sejak beberapa minggu nie...seloww jer aku berfikir...means segala benda yang aku buat sume aku just do separuh jalan...lepas tu tinggal gitu jer..
apa ka jadahnya????putus kali wayar otak aku nie...
banyak dah entri yang aku buat tapi semuanya aku tinggalkan dalam draft tu ha...tyme dah seronok bagai nak menaip tu tetiba jer mud aku bertuka menjadi otomen..perghhhhhh tak..tak...tapi tetiba mud rajin aku betukar jadi mud paling malas dalam dunia...

agaknya aku tesalah makan ubat kowt???
korang rasa apa erk???
hurm aku hope la keadaan nie cepat2 berlalu pergi..bukan nya apa tapi jiwa dan raga aku terbeban dengan sume nie...payah aku nak buat kejo..
blog pun aku tinggal macam tu jer..cian dia kan..huhu..dah la blog tak da pengunjung pastu tak hapdet lagi...lagi la orang beramai2 dok lari dari belog aku nie..sebabnya???
ada sarang monster kat sini..
larikkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11...

p/s : yer saya tengah kekeringan idea nie..so just read la if korang rajin erk..slamat bercuti...

~ KENAPA??? ~

assalamualaikum...

hati nie resah dan gelisah..entah lah kebenaran apa yang akan aku dapat...adakah yang di atas sana ingin menunjukkan aku sesuatu yang aku patut tahu dan fikir???
YA ALLAH berikan aku kekuatan itu...
semakin jauh aku mencari semakin dekat aku dengan sesuatu yang aku sendiri tidak pernah tahu...
apakah aku benar2 salah??atau semua ini hanyalah mainan perasaan yang sememangnya sedang ligat bermain dalam fikiran???YA ALLAH sekali lagi hambamu ini memohon petunjuk dari MU...
berikan aku kekuatan untuk menghadapi segalanya yang telah engkau tentukan dalam perjalanan hidupku...