~ FolLoW mE ~

~ SWeet Fren IS nEvEr End ~

Tuesday, January 31, 2012

~ TART TELUR ~

assalamualaikum sume,,

lamanya aku tak hapdet belog aku nie,,hurm idea tak da arr sebab tu just baca post2 terbaru dari blogger2 lain jer tapi kalo nak aku yang hapdet memang payah,,

hari ni aku nak share pasal kuih tart telur yang aku buat semalam,,kiranya nie first tyme la aku buat kuih nie,,TANPA dibantu oleh mana2 pihak hehehe,,,
meh aku tunjukkan rupa kuih yang telah aku buat tu,,,

ha nie la dia,,walau pun ada nampak slek sikit tapi kiranya aku bejaya la jugak untuk buat kuih nie dengan jaya nya,,

ntah la napa kan tapi sejak dua menjak nie aku punya hobi tu makin ke lain sudah,,aku suka cari2 resepi2 kat internet pastu kalo rasa2nya bahan2 yang diperlukan mencukupi memang aku akan buat,,hahah kiranya berani mati la sebabnya benda yang tak penah dibuat last2 aku buat jugak,,,kalo la tak jadi kan sayang jer sume bahan2 tu,,,

yang ni pic yang lebih dekat la tapi aku rasa macam tak menarik la sebab caler dia tak menyerlah sangat,,lagi suka pic kat atas tu nampak menarik hehehe,,,

apapun aku rasa happy la coz dapat buat kuih nie dengan sendiri,,nak kata teror tu tak da la tapi kira nya lepas jugak la heheheh,,,
next tyme aku mo cuba resepi lain lagi ehhe

p/s : rasa puas hati bila dapat buat something dengan usaha kita sendiri,,even tak secantik orang len buat n tak sesedap orang len buat tapi ok la kan

Tuesday, January 10, 2012

~ JOM KONGSI ~

Kesetian seorang wanita teruji, disaat pasangannya berada di titik terendah dalam kehidupannya

Monday, January 9, 2012

~ MARI KITA SAMA2 GELAK ~

assalamualaikum sume,,

lama tak hapdet then hari ni aku nak kongsi satu video ngan korang sume yang sudi singgah belog aku nie,,
layannnzzzz 


video


hahhaha lucu rasa nya ka???aku memang rasa nak gelak sekuat hati bila tengok video nie