~ FolLoW mE ~

~ SWeet Fren IS nEvEr End ~

Monday, September 5, 2011

~ MAKASEH ANIS MELON ~

assalamualaikum sume..

wahh happy nyer bila balik dari pejabat pos tadik..hehhehe senyuman sampai ke telinga...
hahahhaha
korang tau tak napa??ha sebabnya kad raya yang ANIS MELON bagi dah sampai dah heheh..rasa nya dah lama kot sampai tapi aku yang lewat bebenar p amik heheheh...
anyway thanks a lot ya anis..suka sangat ngan kad raya nie comeiiii jer aku nengok nyer hehhehehe...
tak sangka aku tersenarai dalam 25 orang yang akan anis send kan kad raya hehehhe....
korang kelik jer senarai contest anis nie...cube tengok..aku yang ke 24 hehehhe...

walau pun tak menang kontes nie tapi happy jugak ler sebabnya dapat jugak kad raya dari anis hehehh tq anis...
meh aku bagi tunjuk pic kad raya tu...

ni sampul kad raya tu...

taraaaa..comell kan

againnn heheh nak bagi jelas lagi muka depan kad raya aku

ni bahagian dalam kad raya..tengok tu anis ajak datang umah heheh...alala sory erk anis tak dapat nak datang umah jauh sangat ler heheheh


pic yang last heheheh...

apapun terima kasih yer anis sebab sudi bagi kita kad raya..hehehhe..insyaallah next raya aku pulak yang send kad raya untuk anis ya...

p/s : sweet jer kad raya dia..tapi napa tak der pic pooh??hehhehehe

~ KENAPA HATI NIE TAK TENANG????~

assalamualaikum sume

lama sangat aku tak hapdet kan..tapi kalo aku hapdet skali pun ada ker orang nak baca kan heheheh....besa la belog buruk macam belog aku nie sapa la yang sudi nak baca aku sorang2 jer sudi nak baca entri2 kat dalam nie kan...
anyway slamat hari raya maaf zahir dan batin...
ampun kan segala dosa dan silap yang pernah terbuat sebelum nie...
sob2..tarek2 hingus hijau..muahahahhaha...

ok aku memang dah terlambat kan nak ucap bagai hahahha..tapi tak per la janji aku ucap jugak kan2...sume belog2 yang aku baca dok sibuk cerita pasal raya n upload pic raya..aku????satu pic pun tak der hahahah...ntah la malas kemain aku nak amik pic tyme raya nie...

ok lah aku nak berbalik pada tajuk aku..hurm seyess aku memang lagi tak tenang karang nie..ntah la kenapa..hati aku nie tak senang nak duduk..dan kekadang tu rasa macam nak nangis pun ada,,touching sangat2 aku beberapa hari nie...hai la hati hai la nyawa..erkk???hehehhe,,
YA ALLAH tenangkan lah hati hambamu ini YA ALLAH..moga segala urusan berjalan dengan lancar YA ALLAH...

korang pernah tak rasa macam yang aku rasa skrg nie???mesti pernah kan..perasaan tak tenang yang tetiba muncul dalam diri..rasa takot2 nak jalani hari ini dan hari esok..cam na korang atasi feel macam nie ah???ce citer ceciter...kadang2 feel macam nie kita tak jemput pun suh dia datang bertandang kan..men sergah jer..heran...

aku bila dah dapat feel macam nie memang aku akan rasa macam nak teriak sekuat hati...jerit sepuas2 nya biar sampai pecah gegendang telinga orang2 yang mendengarnya..dah after tu baru nak nangis2 pelok bantal..sebabnya takot mak bapak dengar tangisan itu hahahaha....

aduhhh aku paling la malas bila feel macam nie datang sebabnya aku suka nak nangis tok tenang kan diri aku sendiri..so sapa nak jawab tu??payah kan???hurm susah2,,,
apapun aku kena jugak hadapi sume ni dengan tenang..ya setenang yang boleh aku lakukan...
harap aku akan berjaya..

p/s : hurm dengan ketidak tenangan aty aku yang macam nie ada pulak orang2 yang semangat nak salah tafsirkan feel itu..kepada orang2 itu plezz dehh sume nie tak der kena mengena dengan perjalanan hidup ORANG tu...