~ FolLoW mE ~

~ SWeet Fren IS nEvEr End ~

Monday, November 22, 2010

~ KAMi dAhulU kAlA ~

setiap manusia dalam dunia nie kan punya masa lalu heheh..tak kesah la yang manis mahu pown yang pahit malah yang terpahit juak hehhe..sume tu mengajar kita untuk jadi lebih matang kan3x....sapa sukunk sapat angkat telinga hahahah...ndak pown angkat jari kaki heheheheh.......kalo sekarang kita jadi dewasa past dulunya kita bermula dengan kanak2 kan ehheh..gtu jugak la sebalik nya..macam2 crita dulu kala nie heheh..apa pown past yang mencuit hati hehehehhe....

betapa la sumil n daif nya kami suatu ketika dulu hehehe...sume pown macam budak2..tp kini sume pose2 maut da kalo take pic hehehhe...sesungguhnya 3 tahun berada d politeknik cukup mendewasakan kami semua...
wahhh setimentel lak eheheheh.....ok2 amik mud masing2..tapi jangan sesekali amik mud mo nangis hehehehe

dulu2 kan kami sume tak pandai pown mo guna menatang nie...
menatang yang tiga kaki n satu mata tu heheheh....saja jer kami take pic
kunuk2 la terror guna
maka kejadiannya apa pown kami tak nampak heheheh...
sshhhh....diam2 tau jan kasi tau lect hehehe....
still remember lagi penah skali tu masa sem 2 kami tetiba diberi ujian tok guna menatang nie secara mengejut..kami pown apa lagi sume menggelabah hahaha..ada yang bunyi macam burung,ular n sume la bunyi d buat ahhaha....sume tu di sebabkan oleh rasa takot yang tak terhingga..( ok lebih2 dah nie hahaha)
mo tau ada yang sampai teropong tapi tak nampak apa2 ahhahaha...
trus bagi ukuran jak ahhaha

 ok yang nie bukan pic mengenai cerita yang baru sembentar tadi aq critakan ehhehe...
pic mengenai cerita tadik tu tak der dalam simpanan hehehe..so letak jak la pic nie heheh...
chiko ngan berusaha melakar apa2 yang ada kat depan nun heheh,,,
dan amin juak yang paling mantap...
terror ka?
wat ever janji amik pic hehehe....
me n ila sumil2 kami dua hahah.....

 tapi sume kena potong marah coz gelembung udara mang out..adeiss punya sandik kan kami di perlakukan huhuh.....buat2 ok la kunuk kami nie maka teda papa di nampak ahahha...tu la pengalaman menggunakan menatang 3 kaki nie buat pertama kali nya........sekarang nie kalo suruh guna dah boleh la kami guna heheh..coz ada jugak yang dah jadikan menatang nie bestpwen drg heheh....ok cuba perhatikan org dalam pic nie...sume sumil2 blaka ehhehe..pose pown tak la maut sangat hehehe...

tapi bila masuk musik cinta hehehe..masuk musim2 last d poli hah nie la kami kini hehehe
skrg nie la pic2 drg ehhehe
yang kat atas pakai tudung hitam tu nama dia ila n pic kat cni nie dia yang kedua dari kiri....

nie tak lain n tak bukan tentunya yang empunya blog nie hehehe...
pic kat atas nun sana aku yang pakai tudung putih..
ok yang ini hero dalam pic atas tu...memang beza tol kan..
heheh sow cepat buat keputusan mana lagi macho?yang pic dulu atau skrg hehehe...

kalo nak ingat2 balik memang lucu bila tengok sume pic nie ehhehe...mula2 sume muka suci ehheh..tapi bila dah terlalu lama berkumpul ada jugak yang masih muka suci tapi sok2 suci ahhahaha....

ok pic dahulu lagi....
 we are the gurl..powerpuff gurl hehehheh.....nasimah,joanne,me,muna n yaya hehehehh....nie tyme mo masuk bengkel kayu nie hehehe....
 hahhaha bidak nya pose adeisss..yang penting teda la kini kalo teda yang dulu ehhehe...

 wonder gurl hahahahah..sebelum en kami datang kami pown menyempatkan diri lagi amik pic heheheh...muka sume masih fresh2 ahahahahah...windu nye.....
skrg nie kalo teok wajah c syud@kakak memang beza makinn lawa gtu loh...besa la org dah di ikat nie ehhehe...
joanne pown sama kalo ingat lagi pic kat post sebelum nie joanne makin matang n ayu gtu hehehe....
tapi
kalo kami yang lain2 nie hahaha sama jak..macam budak2 adeisss...
maka nya ble uda jadi mamak budak ahhahahah...
jangan mara ya joke jer tu tau...
 yaiii johny n me hehhehehe....sapa sumil?
 nie d amik tyme kami ada perjumpaan tok kokum heheh..
dulu2 kami paling la malaz mo turun kokum nie ahhahah....kawad la itu la ini la heheheheh....
rasa2 nya mukak2 kami nie ada ka yang ble jadi pengganti pemain hebat squasy tu?hehhe
kompom ndak da ahhaha..main sume ke arah lain hahaha....
dalam pic nie ada lah yang jadi ahli kelab squasy hhahaha...
yang nie paling best hehehe kami men simen ahhahahha.....
yaya, me, johari kalo tak silap , n azhar......

 yang nie ahli kumpulan aku heheheh...nie tembok nie kami la yang buat hahaha....
kukuh ka nie ya?bah cuba la tendang aahahh..
sapa dare?

 hahahhaha pic abang fitri...masih ndak padai agi pose maut jadi gni la kejadiaan nya hahhahahah....pose maut n daring hahahahha...
perhatikan yaya mo masuk prem tapi ndak jadi ehhehe..
sipi2 jer

johny, syuhadah n azhar....
muka2 sumil sume nie
 drg again...
 yeyey kami main simen lagi ehhehehhe....
azhar, johari,chen,yaya,eiydah n joanne hehhehheh
nampak ka pic untuk adunan mesin tu? ha tu ada crita d sebalik nya ahhahahaha.....
hanya budak2 yang ada kat cnie jer tau apa kejadiannya ahha
diam2 ya bagi yang mengetahui hehhe...

basuh la tangan anda sebelum makan ahhahahaha...
tapi yaya bukan mo makan tapi baru abis main simen ehhehehe...

ni la eksperimen yang kami wat hehehehe...
lupa uda apa nie
hahaha

peace tapi joanne bukan mo peace tapi mo kasih nampak dia menggaul simen tu...
 nie sume pic dulu2 kala la..cerita masa lalu hehehehhe.....macam aku cakap kan sume manusia mempunyai masa lalu yang tersendiri n nie la cerita di sebalik masa lalu kami d politeknik kk dulu hehehhhe.....banyak pic dulu2 kami sume sumil2 blaka..tapi kalo mo kasih masuk sume dalam nie mati la jugak org yang baca kan ehehhehe......

skali lagi pic2 nie sume kenangan kami sume jadi kalo ada yang terasa maaf kan si penulis nie ya hehehhe.....bukan sengaja mo menyinggung perasaan tapi saja mo mengenang masa lalu hehehehhe....kepada kawan dub intake julai 2007 enjoy my blog hehehehhe......walau pown tajuk n isi post nie macam ada yang ndak masuk heheheh tapi enjoy jak k....

3 comments:

mrs yayang afif said...

hehehe..mc plak ada pic aku 2 ngn ko..aku pn xsmpn da..hehehe

Shazmiey Abdurahman said...

ko bila konvo lia??

lieya_idlia2307 said...

mrs yayang : ehhehehehe iya kak masih d aku simpan tu heheh...

sh : hurm lama lagi arr...bulan 4 tahun depan nie...