~ FolLoW mE ~

~ SWeet Fren IS nEvEr End ~

Monday, November 14, 2011

~ MESEJ DARI NYA ~

assalamualaiku sume,,

hurm ary nie aku just nak berkongsi dengan korang sume tentang beberapa mesej atau pesanan ringkas yang still aku simpan dalam memory phone aku ehehhe..

before ni aku guna memory phone baru sebabnya yang lama tu saiz dia terlalu kecik ehheh so tak muat dah nak simpan gambar dan lagu bagai kan..so aku pun belilah memory baru...lama aku tak cek memory lama tu...simpan jer dalam wallet then tetiba la pulak pon aku nie meragam,,hang-hang...tekanan jugak aku jadinya...dah format phone pun tap sama gak still macam tu..kawan2 aku kata maybe memory yang aku guna dah terlalu berat sebab tu jadi macam tu...dengan berat hati aku terpaksa juga tukar memory baru tu dengan memory yang lama..

nak dijadikan cerita then aku pun guna la yang lama tu..cek punya cek skali aku terjumpa mesej2 dari xbf aku dolu2 heheheh...tak der la banyak mana tapi still ble wat aku senyum2 kambing baca mesej tu eheh..trus terimbas kembali kenangan2 lalu..aisehhh nie yang aku tak suka hahahha...

meh kita sama2 kongsi mesej2 tu erk...tapi aku tak dapat la nak bagitau bila dia send mesej tu sebab nya aku dah lupa hahahah..layannn jer k

" ya2 syg..abg akn igt smua 2..abg mta maaf sgt2..moga Allah bri syg kkuatan,ktbhn n kbhgiaan..amin "

" hehe..yala2 pale..cyg syg..muaahh.. "

" syg ber2 ja la..xpyh kt grk2 ya..abg pn rdu syg.. "

" aik..kt ka sktnya..syg mkn ubt ya.. "

" aik..np blh skt pgg..dah mkn ubt gak ka.."

" slm syg..bt apa..abg br ada kt..hehe "

" luv u 2 syg..muaahh.."

" abg pn syg syg sgt2..mmuuaahh.. "

" oh..abg pn rdu syg sgt2.. "

" abg syg syg sgt2..mmuaahh.. "

" ya2 syg..syg pn jg dri ya..bljr baik2.. "

" wslm syg..abg pn mt maaf ya syg..slmt ari ry maaf zhr n btn..abg pn cyg syg sgt2.."

" ala..cium dlm hp jg..hehe..abg pn rdu ngan syg.. "

ha tu la dia mesej2 yang aku maksudkan ehehheh...korang ada tak yang masih simpan mesej2 macam nie???means mesej dari x korang arr hehehhe...aku nie secara kebetulan jer..tak sangka jugak kan masih ada mesej2 ni dalam memory lama aku hehheh...

tapi skrg nie dia dah jadi milik orang lain..some1 yang lebih baik untuk hidupnya n aku sentiasa mendoakan kebahagiaan dia..kenangan dengan dia memang suatu kenangan yang terindah yang pernah ada dalam hidup aku arr kiranya dia nie cinta matie jugak tapi yala kan jodoh tak lama..Allah bagi rasa kejap jer..tapiii aku hargai sangat2 kenangan bersama dia..tak pernah la jugak aku nak benci dia kan even sebab kami break up tu still tak jelas sampai la sekarang nie tapi aku tolak sume2 tu ke belakang..just think positif...dah tak da jodoh nak wat cam na...

ok la if dia atau si dia terbaca ni aku minta maaf k tak der niat pun just nak kongsi sedikit kenangan terindah yang aku penah miliki..apa pun aku doakan ko bahagia..n kita ble jadi kawan macam dulu k

p/s : sepahit apapun suatu kenangan itu simpan lah iya sebeknya kerana kenangan itu tercipta bukan untuk dihapuskan tetapi untuk disimpan sebagai satu ingatan dihari tua kelak...

3 comments:

ieyza afieyna said...

memori dalam tetap diigatan ;)

DeQWa said...

cinta pertama dlm ingatan hingga akhir hayat....
dulu ade gak simpan msj2 lama...tapi bile dapat tau die dah kawen...terus delete semua...huhuhu

lieya_idlia2307 said...

hhehehe ya2 memori tetap dalam ingatan heheheeh...deqwa nak juga delete p tu je kenangan yang ada so keep jak la...walaupun dia da kawen tapi aku still anggap dia pren so mesej dia still simpan arr