~ FolLoW mE ~

~ SWeet Fren IS nEvEr End ~

Thursday, December 13, 2012

JEJARI KU

assalamualaikum,,

feel bored sangat tyme nie so aku putuskan untuk try post something kat blog aku nie,,,
malam nie aku nak berkongsi dengan kawan2 yang sudi datang baca belog aku nie,,( ada ka ya?)
hasil kerja tangan aku yang tak seberapa sangat,,

tyme2 aku tak der kerja  ni la yang aku wat,,
korang tengok2 la yer,,mana yang berkenan ble tempah jugak heheh
kira nya publish sambil cari duet ahahha,,
jom terjah,,

keychain apple

keychain strawberry

love pillow

keychain strawbery kecik hehehe

rose brooch

pillow

brooch



love keychain

set pillow

brooch


yang kat bawah nie lebih banyak pin tudung arr,,,
sume wat sendiri tau tak der beli kat kedai eheheh











if korang nak teok lebih banyak ble p kat fb aku nie link dia

p/s : selamat berbloging sume

1 comment:

Fyza Dyanie said...

ui..ko x mo aku jdi model ko ka ahaahahhah!