~ FolLoW mE ~

~ SWeet Fren IS nEvEr End ~

Tuesday, May 3, 2011

~ HAPPY BEZDAY FYNA & YUS ~

assalamualaikum...

haii korang sume apa kabar?hurm hope sume sihat-sihat belaka la erk...
banyak crita nak story ngan korang ary nie..tapi aku baru dapat update entri pada waktu ini...
heheh " MY TL " lah punya pasal...dia bagi aku keja banyak-banyak sampai tak sempat mo online hehehe..
p tak papa janji dapat juga aku bagi entri baru sekarang kan...

aku nak say happy bezday untuk dua orang kawan aku...
ble bah kan?hehhe....kalo yang len rasa nak temuntah baca entri nie sila lah pergi muntah dulu yer....
dah habis muntah baru korang datang baca ok2....

ni lah kawan aku yang jadi bezday gurl ari nie...hehehhe*yang tudung pink ok*

fyna...happy bezday my lovely friend...lambat juga dia *TUA* kan..ni yang buat aku jeles nie....
anyway,dia sorang kawan yang baik,peramah,sopan santun dan yang paling best tentang dia adalah bila dia berkata-kata mesti dengan nada yang lembut heheh...
nak kata dia ayu sangat tak juga tapi dah macam tu karekter dia kot sejak azali...
still remember tyme aku dan dia menghabiskan waktu-waktu yang bersisa sama2
hahaha
walaupun dalam keadaan yang sangat sejook tapi kami gagahkan juga bercerita kat luar rumah...
banyak yang kami share dalam masa semalam tu...sweet moment tau....
tq yer fyna...k lah biar aku make wish tok ko..
sebagai kawan ko yang lebih comel dari ko *sila jangan kerutkan dahi ini adalah kenyataan*
aku doakan ko berjaya dalam hidup,,
sentiasa ceria dan happy,,
jadi sorang anak yang membanggakan serta solehah..
dannn????????
cepat2 kawen hahahhahaha......semua yang terbek tok ko la....
sory ok sebab tak der hadiah nak kasih kat ko.....

uikkk panjang juga ucapan aku kan hahah..korang tahan dulu muntah korang ok...
aku nak korang tengok pic kat bawah nie dengan tenang
sebabnya aku nak sambung lagi ucapan aku untuk kawan aku yang sorang lagi....
hahahha...

rasanya fyna ingat lagi tak pic nie?

happy bezdayyyy yusssssssss!!!!!!
ecececec sweet kan pic kami dua cnie ahahah..sama2 comel gtu..
tapi aku lagi comel wahahaha....
tak sangka pulak bezday budak 2 orang nie sama heheh...
kawan aku yang sorang lagi nie aku kenal dengan dia waktu aku masih stdy kat teknik tawau...
kami sama2 jadi penghuni asrama yayasan...kenakalan kami waktu tu jangan crita la...memang nakal sangat hahahah...*tak makan saman ok*
anyway bila da memasing habis blajar tingkatan 5 masing2 bawa haluan sendiri..kekadang jer kami contect2...
eh lupa nama dia yusran tapi aku lagi suka panggil yus...
macam kawan aku yang lain dia ni pon sama jugak..baik dan banyak crita yang kami kongsi bersama..pernah menangis bersama,ketawa bersama,heheh
bila ada masalah mesti kami dok ramai2 kat bangku dekat dewan asrama yayasan...
wahh rindu lak masa tu..kalau la boleh kembali macam dulu...

apa pun aku doakan yang terbaik untuk kawan aku nie...
moga2 dia akan berjaya dalam hidup dia dan boleh banggakan keluarga...
pedulikan apa orang lain kata tentang kau
ko hanya perlu buktikan pada dorang sume yang ko boleh berjaya walau tak sesenang mereka...ok my fren?hehehhe
sory yer tak der hadiah heheh...wish jer mampu aku ucap kan

we again...nie masa dia konvo kat politeknik kk...penat tau tunggu dia datang sebab nak bagi bunga tu heheh...

dalam penat2 tunggu tu sempat lagi take pic...yaiii i like heheh....

p/s : untuk fyna n yus...aku doakan yang terbaik untuk kamu k...insyaallah ada peluang nanti aku nyanyikan korang dua lagu slamat ary jadi ok...hahahha tapi memang sedia sumbat telinga kamu guna kapas...takot terover plak volume sore aku ahahha..."aku sayang kamu dua"

2 comments:

Fyza Dyanie said...

ooooo~tym aku bufday teda lak gNi wakakakka! :p

lieya_idlia2307 said...

hahahah....mangla bah ndak da tyme tu kan aku belum lagi aktif blog2 nie ahhaha..next year la ah ahahha