~ FolLoW mE ~

~ SWeet Fren IS nEvEr End ~

Saturday, April 30, 2011

~ U ARE SPECIAL 2 ME ~

assalamualaikum....

before nak teruskan jari-jari yang lemah gemalai nie menaip entri  dengan penuh lemak berkrimnya..ingin skali aku nak maklumkan pada korang yang sudi membaca entri2 aku agar korang amik mud emo seketika..sob..sob...sebab entri aku ni agak menyedihkan kerana ianya adalah luahan dari hati aku yang paling dalam...nun jauh kat dalam gaung tu......*penipuan berlaku lagi*

thanks aku ucapkan pada kawan2 aku yang selalu ada tak kira la aku senang ataupun susah...terharu dengan keikhlasan dorang even aku slalu susahkan hidup dorang.....sob..sob..sob...tarik-tarik hingus lagi...**perghhh hijau pekat!!! buwekkkk pengotor...**...seyes nak umumkan yang aku rasa bertuah dapat kawan macam dorang...aku nie tak der la baik sangat kat dorang kadang tu aku TERcalarkan juga hati dorang...TERguriskan perasaan dorang even dorang tak cakap kat aku...tapi aku memang tak baik sangat ngan dorang....tapiii....apa yang buat aku rasa nak nangis sampai bulan depan sambil hantak-hantak kaki adalah kerana 

Go to fullsize image
aku bersyukur sangat sebab dorang selalu ada tak kira masa...

dorang tak macam chipsmore,,kejap ada kejap hilang..penat cari kat peti ais sekali tengok hanya tinggal sisa chipsmore jer yang ada kat bibir adik...*huwaa rasa macam nak sepak terajang adik tanpa rasa lapar sedikitpun*...ok itu dah berlebihan....ramai kawan yang aku ada n pernah jumpa...yang sweet-sweet masam pun ada tapi nak jumpa yang betol2 kawan tu payah..walau dah betahun kenal tapi kadang still jadi gunting dalam lipatan...kalo buatkan kita baju raya ok juga kan...save bajet hahahah....

dorang teramat istimewa tok aku...n dalam bahasa omputeh dia 
" they are soooo special for me "....ceh betol ka juga aku berbahasa tu ahaha..wat ever janji korang faham....for special2 person tu aku nak ucap thank you so much...moga korang sume akan dilimpahkan dengan rezeki yang berlipat kali ganda...sampai bila-bila pun aku tak kan pernah lupa korang....

walau pun aku tak mention nama korang kat sini tapi aku tahu korang tahu yang aku maksudkan korang...thanks 4 being my friend before,now and until die..( insyaALLAH )..thanks sebab always ada tok aku dalam susah dan senang...korang sume tersangat special untuk aku...

ok aku dah mula sedeh da..terharu pun ada...ok stop dulu takut kang bebaldi2 air mata ku nie...ok tq sudi baca...lurve u ollss....

2 comments:

zacky ~786~ said...

:) sahabat sejati ,... eh3.. jgn nanes x2.. xmo3.. huhu

lieya_idlia2307 said...

ya tq zacky..trus kesat air mata guna kain lap kat umah sob2...sedeh.....tarik2 ingus lagi eheheh