~ FolLoW mE ~

~ SWeet Fren IS nEvEr End ~

Tuesday, June 7, 2011

~ HERE WE COME !!! ~

assalamualaikum,,

yess aku berjaya mengupdate belog aku lewat hari nie..
walau pun tak selewat mana tapi kiranya lewat jugak lah kan ngehhhh...
senyum2 kambing jap...
* eh kambing senyum macam mana erk???korang tau???cuba wat demo kejap hahah *

Go to fullsize image
wohooo nice smile ehehehhe....siap guna pendakap gigi lagi kambing nie..muahahahahhah..

eh2x..actually aku mo crita pasal trip yang akan aku dan kawan2 buat esok..
weeee tak sabar rasanya..my mum dah bagi kebenaran dah pun...siok nyerrr...
on jer laptop aku terus search pasal tempat yang kami nak pegi esok...
then kuar banyak2 maklumat sal tempat tu...
cantekkkk..syesss aku cakap ngan korang...
nak tau tak pa tempat yang bakal kami terjah esok????
nak tau???nak??nak??
mehhh sama2 usha kat bawah nie..jangan saspen lak ok...
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"

View Image
haaa...cantik kan??seyesss aku memang dah tak sabar nak g sana...

balung river nie terletak di daerah tawau...lebih kurang dalam 40 minit la nak sampai tempat nie if gerak dari bandar tawau...memandangkan kami gerak dari daerah kami yang tercinta so kami akan amik masa lebih kurang sejam gtu ler nak sampai sana...
wat ever lah kan janji dapat sampai sana tak sabar nie....
selain daripada tempat nie kita ble berenang2 sampai koma,,balung river nie jugak ada menyediakan pelbagai kemudahan...memang siok la...
meh aku bagitau korang apa yang ada kat sana..kot2 la korang nak pegi kan..melancong2 sementara cuti skul masih ada heeheh...


Balung River Eco-Resort Facilities & Amenities
Coffee House
KaraokeCater for private luncheon and dinner
Seminar room for up to 500 persons with complete sound system
Recreation lake for fishing or organizing fishing competition
Telematch
Swimming Pool and natural river flow with man made river stone spa
Surau
Souvenir Shop






bukan sekadar nak mandi sungai jer..siap ble p karaoke lagi yer..melalak sampai koma...
kepada yang gemar memancing pun korang jangan risau sebabnya kat sini ada disediakan satu tasik yang membolehkan korang dok memancing kat sini selama 28 jam..
* nampak sangat menipunya kan tak kan la sampai 28 jam hahaha*
memang best tempat nie..walaupun aku belom sampai kat sana**hahahah ketawa jahat jap** tapi bila baca kat ternet nie rasa macam aku tak sabar nak sampai sana ok hahaha...

ok sila la tengok peta nie dengan cara yang sangat teruja tahap gaban ahahhahaha....

yang istimewanya tempat nie adalah..
dorang ada sediakan pelbagai aktiviti yang menarik buat pengunjung2 yang datang..
antara aktiviti tersebut adalah seperti...

aktiviti memancing
View Image
gambar hiasan

program kendala
* ha yang nie aku tak tau menatang apa ahhaha...nant aku pegi cari n bagi tengok kat korang erk *

team building
Go to fullsize image
* lebih kureng cenggini la kot heheh *

jungle trekking
Go to fullsize image
nie pown gambar hiasan juga yer

dan macam2 lagi la aktiviti ada kat sana..hoho untuk maklumat lanjut korang boleh
kelik2 comeii link nie

ok before aku makin melonjak2 semangat nak p sana meh kita sama2 kongsi picture2 of balung river yer...


001.jpg 005.jpg 008.jpg 008c.jpg 010.jpg 013b.jpg 015c.jpg 039.jpg

p/s : kecik sangat la pulak kan??sabar ja la hahahaha..tak sabar nie nak pegi sana...

1 comment:

ieyza afieyna said...

wah.. bestnye.. nak ikut gak. hee~~:D