~ FolLoW mE ~

~ SWeet Fren IS nEvEr End ~

Sunday, September 18, 2011

~ DAHULU KALA 2 ~

assalamualaikum...

entri sebelum nie aku ada bagi korang tengok pic2 aku tyme aku kecik2 lagi kan???hhehehe
ha kali ni aku nak sambung lagi bagi korang teok yang selebihnya..
korang enjoy la yer tengok pic aku tatkala aku masih kecik2 dan comeii gtu..
muahahhahaha angkat bakul sendiri lagi...

tyme nie konvo tadika..wif my luvely mum



terima kasih encik eheheh


opppssss...apsal la aku g korek tabung tu??cehh nie la bebudak kan tak der duet mula la nak amik wet tabung hehehehe...


yang aku begambar kat gua madai kunak..blurr sikit,,sebab musababnya orang yang amik pic nie ada parkinson hahahaha...


my bufday...lupa yang keberapa..


ni pun tyme bufday aku juak..first tyme disambut dengan meriah hehheh..


ni gambar kat rumah lama dulu..dari kiri ajoy,sida,me n rina...diorang sume ni kazen2 aku la


sempat lagi balik dari skul p jeti...dari kiri rina,ajoy,me,kak eima n adik aku teteng..


yuhuuu wiff my sis


again...best nyer dapat main ombak kan heheh


me n my kuzie sida..


muka tak ble blah hahhaha...

pic kat entri ni tak sume pic tyme aku kecik2 heheh pic da besar2 pun ada cuma umur tu masih dalam lingkungan 12tahun ke bawah arr...suwittt ker aku rasa pic2 dahulu kala nie...
yer la kan tyme nie aku masih tak tau apa itu internet,facebook,blog n segala bagai menatang yang wujud hehehe..
pic2 sume pun teda pesen ehheh...
but tetap suuwittt jugak lol...

nak tengok lagi????
mehhh usha kat bawah nie

nie pic aku ngak kazen aku yang paling2 aku sayang n paling2 rapat ma aku..everything dia tau..
tapi skrang dia dah kawen da heheh..adik lagi ni dari aku tapi jodoh dia sampai dulu heheh..


at air terjun madai kunak'


me wif my adek lelaki yang pertama..teteng...


wif my kuzie at lahad datu


aku dan kakak ku..hehhe macam kembar jer kami ni dari kecik sebab semua apa pun sama..
baju,kasut n sume la heheh


see walau lain warna tapi pesen baju tetap sama heheh

hope korang enjoy nengok nyer ya heheh..sume nie kenangan terindah yang mungkin dah aku lupa sedikit tapi tetap ble ingat2 lol kalo teok pic nie sume...
korang ada tak pic macam nie??meh arr kongsi sama heheh...

p/s : tak da kita yang dulu tak da jugak la kita yang sekarang kan hehhe..apapun kenangan itu untuk disimpan bukan dimusnahkan..baik buruk nya kenangan kena ada rasa syukur sebab tak semua orang punya kenangan macam kenangan yang kita rasa kan

2 comments:

アヌム ちゃん said...

bestnye byk btul pic kecik2..huhu..gmbr 1st tu nmpk rambut mcm perang2 pulak.hihi

lieya_idlia2307 said...

heheh tq akak sudi komen..aikk yer ker??hhahah besa la tu kak pic lama tu la nampak mcm tu heheh