~ FolLoW mE ~

~ SWeet Fren IS nEvEr End ~

Saturday, September 17, 2011

~ DAHULU KALA ~

assalamualaikum sume...

apa kabar korang sume hari nie???harap sume bek2 jer erk...
lama tak hapdet blog nie..n hari ni aku nak sajikan bijik mata korang dengan gambar2 aku yang baru berusia setahun jagung heheheh....

means masih kecik2 la...hhehhe tengah sibuk dok bongkar2 album lama terjumpa la kesemua2 pic2 yang bakal aku tepek kat sini karang yer...hehhehe...muka2 suci ketika zaman masih tak tau internet...
zaman tatkala masih tarik2 hingus..perghhhh...tapi seyes sume pic yang akan aku upload sume comel2 blaka hahhaha..
* terangkat bakul sendiri*

meh la kita sama2 layan pic aku yer...
ni la zaman kegemilangan aku kowt hahah

nie tyme aku umur 7tahun ehhehe..skul kat tadika kemas..ni tyme konvo laheheh


yang nie gambar tyme first tyme p kota kinabalu heheh..pegi sefamily


bajett comei hahahah..kat batu payung tawau..


hahha macam tak padan jer kan..pegang anak patung tapi rambut macam laki hahah


mud tak ok nie tu pasal la muka monyok hahha...lipstic tu yang penting


makan tyme..ntah sapa la yang dok amik pic nie kan


bergambar bersama tv


comeii nyer saya hahaha


ada brani ka???hahha


ni aku paling suka sebab ni tyme aku masih baby tapi ntah umur brapa aku pun lupa tanya mum aku


alolololo baby tak pakai baju heheh


me again


amik pic nie kat KINSUT bagiang kunak


yehaa tak sangka yang saya punya bakat menyanyi ahahah...


muka stilll on mud monyok hahhaha


raya tyme


hahha nie pun cute kan...opss terpuji diri lagi


kawan aku kata yang nie cute ahahhaha

ok tu jer aku kongsi ngan korang tok hari nie yer gegegge..nak kongsi sume nant muak pula korang nak nengok hahahha..k bye..

p/s: skali skala dok sibuk teok pic lama terasa best juga..lucu pun ada hehehhe


5 comments:

Kathy Tuah said...

sy xde koleksi gambar2 masa kecik..hurmm..apa2 pun cute je gambar2 ni ^^

ieyza afieyna said...

comeyl nye akk..geram tgk.. hee.. ^^

akk amik gmbr nie guna scanner ke atau tgkap guna phone je gmbr lame ni ?

lieya_idlia2307 said...

kak @kathy yer ka kak??ala mest ada tu cuba cari hehehhe...tq akak...

@ieyza comel ker??kekekkek..akak guna scanner sebab kalo guna phone tak cantek dah kan heheh

Dawia.Honeyputri said...

wahh ni semuanya kenangan terindah kan.. :)
wia ada tapi tak banyak macam lieya..

hehe.. mmg best tgk gambar dulu2 .

^^

lieya_idlia2307 said...

yup memang kenangan terindah wia..best dapat tengok2 pic lama macam nie terimbau kembali kenangan lalu