~ FolLoW mE ~

~ SWeet Fren IS nEvEr End ~

Friday, February 3, 2012

~ SEDIHNYA RASA HATI ~

assalamualaikum,,

sedihnya rasa hati nie,,

hurm kelmarin result untuk kemasukan ijazah sarjana muda sesi ke 2 uitm di umumkan,,
then cuba la cek kan tapi tak dapat2 nak tembus,,try jugak sampai malam tapi still tak dapat2,,memang menambahkan keresaan haty nie,,tapi dalam hati tak habis2 bedoa moga2 result tu menggembirakan la,,
tabahkan hati jer tunggu hari nie sebab kelmarin tak dapat nak cek so kiranya hari ni la baru nak cek,,,

dengan penuh semangat n harapan aku cek result tu,,,,

masa memula buka nie aku da siap baca bismillah lagi,,harap2 la dapat,,bedebar jantung nie,,,
skali tekan ja butang SEMAK,,

ni ha yang kuar,,

hurm sedeh nya rasa hati,,tak dapat juga,,dah banyak kali cuba tapi still tak dapat,,
tapi apapun aku tak kan putus asa tetap gak aku akan mohon lagi,,biar sampai bosan diorang teok permohonan aku ahhahaha,,,

k lah aku mo membawa diri seketika,,


6 comments:

•☻♥ MAYA SARI ♥☻ said...

salam sis ..
sabar ya .. hdup mmg bgtu ..
kita diduga..
tp ada hikmah tu ..sbr jak ya ..

lieya_idlia2307 said...

huhu ya sabar sudah ni kesian,,,

Dawia.Honeyputri said...

Sabar ye..pasti ada hikmah.

lieya tahu x bila lagi tawaran kemaskan akan dibuka lg.?

lieya_idlia2307 said...

ya insyaallah wia,,hurm skrg nie tengah buka la untuk keseluruhan upu

viperz said...

sabar ko bonbon blm rezeki lg kot truskn usaha menuntut ilmu x kira usia

anismelon said...

sabar k..pasti ade peluang..